FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 811
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ruxandra Hurezeanu A Infiintat Compania Ivatherm

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Ruxandra Hurezeanu A Infiintat Compania Ivatherm

 Q:   Intreaba despre Ruxandra Hurezeanu A Infiintat Compania Ivatherm       
Provenind dintr-o familie de medici, dupa terminarea cursurilor si intorcandu-se de la Paris, Ruxandra Hurezeanu a ales sa lucreze alaturi de mama sa in domeniul farmaceutic.

Timp de zece ani Ruxandra Hurezeanu a lucrat cu mama sa la farmacie ca si reprezentant medical castigand foarte multa experienta in domeniu.

Din dorinta de a face mai mult, ea a decis sa isi infiinteze propria companie de produse dermato-cosmetice. Modelul l-a imprumutat de la francezi, pentru ca in tot timpul in care a studiat in Franta a invatat multe lucruri utile. Astfel, Ruxandra Hurezeanu si-a infiintat compania Ivatherm, o companie de produse dermato-cosmetice ce are la baza apa termala. Ruxandra Hurezeanu a dorit sa creeze produse de ingrijre a pielii ce pot fi utilizate in general de femei insa pot fi folosite in acelasi timp si de catre barbati.

Aceste produse se distribuie exclusiv in farmacii si sunt recomandate doar de medicii dermatologi. Inceputul cu societatea Ivatherm a fost extrem de frumos pentru Ruxandra Hurezeanu dar si destul de dificil. Si-a constituit o echipa din 15 oameni alaturi de care si-a pus sufletul pentru a lansa primul produs al companiei.
Astfel doamna Hurezeanu impreuna cu echipa sa de lucru, a reusit sa lanseze de-a lungul timpului mai mult de 30 de produse Ivatherm si s-a bucurat de un mare succes in vanzari, inca de la primul produs lansat pe piata.

Produsele concureaza cu brand-uri celebre precum Vichy si Avene dar Ruxandra Hurezeanu nu isi face probleme in aceasta privinta deoarece stie ca romanii au incredere in produsele ei. Alaturi de cei ce nu ii sunt doar subordonati ci si foarte buni prieteni, Ruxandra Hurezeanu continua sa studieze si sa lanseze proiecte pentru obtinerea de noi produse dermatologice decat cele prezente acum pe piata. Ea se bucura de un mare succes si este apreciata de toti cei ce folosesc produsele create de ea.


Tag-uri: medic, farmacie, companie, afaceri, produse, brandCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :