FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 362
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rolls-Royce Ghost

Tag-uri Populare


cai putere   performanta   coupe   acura   v12   motor   design   masina   caroserie   alfa romeo   gt   inovatie   stil   v10   ferrari   bmw   suv   lux   porsche   fiabilitate   rl   tsx   eleganta   siguranta   concept   peugeot   rolls royce   aston martin   confort   lamborghini   viteza   record   thurst 2   viteza sunetului   cabrio   dinamica  

All Tags

Famous Forum

 

Rolls-Royce Ghost

 Q:   Intreaba despre Rolls-Royce Ghost       
Rolls-Royce Ghost Britanicii de la Rolls-Royce vin pe piata cu un nou model si anume: Ghost. Desi cuvintele sunt de prisos cand trebuie sa descriem cea mai luxoasa firma de masini din lume si una dintre cele mai exclusiviste, iata-ne pusi in fata faptului implinit de a descrie noul model Rolls-Royce Ghost.

Desi costa cat un yacht sau o proprietate, surprinzator, noul model Rolls-Royce Ghost vine pe platforma BMW-ului seria 7. Pretul este unul paradoxal, deoarece acesta il stabileste chiar clientul, in functie de optiuni, nivel de echipare, nuante, materiale si multe altele.

Putem descrie noul Rolls-Royce Ghost ca fiind un cinematograf, birou, centru de comunicatii, spatiu de relaxare completate de atmosfera de lux dinauntru, data prin pielea de cea mai buna calitate, preluata de la taurii numai unei a numite rase din Alpi.

Rolls-Royce Ghost are o lungime de 5.4 m si o masa de 2.4 tone, un motor V12 Twin Turbo dezvoltat impreuna cu cei de la BMW, o cilindree de 6.6 L ce dezvolta 570 CP. Aceasta putere este si cea mai mare putere pe care o putem regasi pe un model Rolls-Royce, si dezvolta un cuplu urias de 780Nm disponibil de la ….relanti.

Rolls-Royce Ghost dispune standard de toate sistemele electronice moderne de siguranta activa si pasiva: de la head-display la tempomat inteligent ACC, faruri adaptive, asistent la schimbarea benzilor de mers, nightvision cu functie de marcare a siluetelor pietonilor sau animalelor, fapt ce denota ca Rolls-Royce Ghost a fost conceput pentru un uz cotidian, si nu pentru o masina de colectie.

Desi aparitia sa a fost strans legata de BMW seria 7 aceasta isi depaseste cu mult clona, pretul spunand restul cuvintelor: peste un sfert de milion de lire sterline.

Trebuie stiut faptul ca pentru fiecare model Rolls-Royce Ghost 60 de specialisti lucreaza 20 de zile care se ocupa cu finisarea interiorului cu furnir nobil, prelucrarea pielii de taur si a caroseriei cu sase straturi de lac si in orice nuanta imaginabila.

De ce este Rolls-Royce Ghost o masina faimoasa?

Nu este doar o masina faimoasa, este poate cea mai faimoasa Rolls-Royce.

De ce am alege Rolls-Royce Ghost?

Pentru ca este cel mai elegant si mai puternic model Rolls-Royce.


Tag-uri: rolls-royce, ghost, elegantaCategorie: Auto Moto  - ( Auto Moto - Archiva)

Data Adaugarii: 21 February '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :