FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 688
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Raoul, Imaginea Copilului Pierdut Pentru Mirabela Dauer

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Raoul, Imaginea Copilului Pierdut Pentru Mirabela Dauer

 Q:   Intreaba despre Raoul, Imaginea Copilului Pierdut Pentru Mirabela Dauer       
Toata lumea stie ca Mirabela Dauer are un baiat cu cel de-al doilea sot, Traian Popovici. La fel de bine este stiut si faptul ca baiatul Mirabelei a fost incredintat de catre judecatori fostului sot, aceta obtinand custodia copilului prin frauda.
Multa vreme Mirabela a incercat sa isi recupereze baiatul dar totul a fost in zadar ducand ani intregi o lupta crancena in sufletul ei ca nu putea fi aproape de cel caruia ii daduse viata. Cand Alexandru, sau cum il alinta ea, Nanu, era in clasa a sasea, artista l-a luat cu ea la mare, dar dupa numai 3 zile baiatul a dorit sa se intoarca la tatal lui.

A fost o mare lovitura pentru artista dar s-a supus vointei copilului. Atunci a fost ultima data cand ea si-a intalni t fiul. Dupa ani, Mirabela a marturisit ca nu mai doreste sa isi intalneasca baiatul.

Chiar daca in public apare ca o femeie stapana pe sine, in sufletul ei Mirabela sufera enorm ca orice mama. Cand l-a cunoscut pe Raoul, Mirabela a inceput o colaborare muzicala cu acesta si de atunci nu s-au mai despartit pe plan profesional. Au devenit foarte buni prieteni iar impreuna au avut un mare succes pe piata muzicala. Gurile rele au inceput cu rautati la adresa lor spunand ca Mirabela vede in Raoul pe baiatul ei, acesta avand varsta apropiata cu Nanu.

Recent Mirabela a declarat ca prin colaborarea cu Raoul, simte ca lasa ceva in urma ei. Ea marturiseste ca mereu invata lucruri noi de la el dar si ca tanarul artist si-a meritat pe deplin numele alaturi de cel al Mirabelei. Raoul este un om muncitor ce se autodepaseste de fiecare data. Este foarte posibil ca toata dragostea parinteasca pe care Mirabela a incercat sa o inabuse ani la rand, sa i-o ofere tanarului Raoul, iar acest lucru nu este unul rau. Marea artista si-a cladit o cariera de succes in care si-a multumit publicul asa cum a stiut ea mai bine.


Tag-uri: imagine, familie, viata, muzicaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 16 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :