FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,323
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre O Scurta Biografie despre Diana Munteanu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

O Scurta Biografie despre Diana Munteanu

 Q:   Intreaba despre O Scurta Biografie despre Diana Munteanu       
Diana Elena Munteanu, cunoscuta sub numele de Diana Munteanu, s-a nascut pe data de 15 decembrie 1978 la Brasov, Romania. Ea a venit pe lume intr-o familie de artisti, mama sa fiind soprana la opera din Brasov iar tatal sau dirijor la aceeasi opera. De mica Diana a crescut printre artisti si se pare ca acest lucru a avut o influenta benefica pentru ea. In clasele primare Diana a studiat la scoala de muzica, sectiunea pian si astfel ea se pare ca ea incepea sa se alature usor usor parintilor.

Dupa terminarea ciclului scolar la scoala de muzica, Diana urmeaza timp de 8 ani cursurile unui liceu sportiv. Cel mai mult i-a placut atletismul. Practicand de copil mult sport, Diana are un corp frumos, armonios si atraga tor ceea ce nu trece neobservat.
Crescand si devenind o adevarata domnisoara, atat parintii cat si ea, au decis sa urmeze cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti.

In felul acesta, Diana paraseste orasul natal Brasov si increzatoare in forta si puterile ei pleaca la Bucuresti unde frecventeaza cursurile facultatii.
Parintii au fost mandri de alegerea fetei lor deoarece au crezut cu tarie in fiecare clipa ca Diana le va calca pe urme si va deveni o adevara artista. Inca din timpul facultatii, tanara a inceput sa joace in diverse piese de teatru alaturi de colegii ei si astfel a avut ocazia sa fie remarcata de oameni renumiti. Fiind singura in capitala, Diana a ales sa lucreze pentru a se intretine nedorind sa fie intretinuta doar de parinti si astfel ea s-a angajat ca DJ la postul de televiziune MTV. Era foarte fericita pentru ca putea imbina foarte bine scoala cu munca putand totodata sa obtina si niste bani in plus.

Usor ea a inceput sa fie cunoscuta in randul tinerilor ce urmareau MTV-ul si sa isi faca un numar impresionant de fani. Cu familia ii era cel mai greu pentru ca ajungea tot mai rar acasa la Brasov, dar dorul de casa ii era alinat de prietenii si colegii din Bucuresti. Cu parintii vorbea la telefon povestindu-le cu mult entuziasm satisfactiile obtinute din munca ei.


Tag-uri: model, cariera, actritaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 16 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :