FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 935
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ne place sa facem sex si ne simtim bine atunci cand o facem

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Ne place sa facem sex si ne simtim bine atunci cand o facem

 Q:   Intreaba despre Ne place sa facem sex si ne simtim bine atunci cand o facem       
Sexul este foarte important in viata intima dintre un el si o ea. Intr-o relatie de cuplu, atractia sexuala este cea mai importanta. Este baza unui act sexual perfect. Chiar daca se incepe cu dovezi de dragoste, intr-un final se ajunge la sex total.
In pat, fiecare renunta la alte preocupari. Pentru un act sexual complet si complex este necesar sa dam tot ce isi doreste partenerul pentru a-I satisface. Desigur, acelasi lucru trebuie sa il faca si celalalt. Totul este permis atunci cand facem sex, chiar si femeia care devine vulgara.

In cadrul unui act sexual trebuie sa simtim placere sisa facem tot posibilul ca si partenerul nostru sa simta acelasi lucru. Niciun complex si nicio frustrare nu-si au locul langa noi.

Daca este important partenerul, nu este atat de important momentu l si locul in care facem sex. Sexul este spontan intr-o relatie. Important este sa fim cu cine dorim atunci cand dorim. Cu cat rationam mai mult, cu atat momentul isi pierde din farmec, iar placerea devine mai putin intense. Putem face sex ori de cate ori simtim nevoia. Iar daca asteptam retete, putem astepta in zadar reteta placerii, pentru ca aceasta nu tine de parametric ficsi, bine stabiliti in nu-stiu-ce norme. Totul vine de la sine. Succesul este asigurat atunci cand ne lasam prada placerii carnale si dam frau liber imaginatiei si fanteziei.

Ti-ai pus vreodata aceste intrebari?

Ma simt stresat dupa ce fac sex?
Partenerul meu isi doreste si altceva de la relatia noastra in afara de sex?
Te-ai despartit de curand de o persoana si ai regasit in sex un remediu placut de a trece peste momentul despartirii?

Daca raspunsul este "DA!" la toate cele trei intrebari atunci este momentul sa meditezi serios asupra carui tip de relatie te vei decide pe viitor. Mai concret nu este nimic rau in a fi atras sexual fata de o persoana insa nu doar acest motiv trebuie sa fie temelia unei relatii indelungate bazata pe sinceritate si respect reciproc.

Va invitam pe forumul FamousWhy dedicat subiectelor legate de Dragoste si Sex sa dezbatem problemele impreuna


Tag-uri: sex, dragoste, relatie, cuplu, iubireCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 16 March '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :