FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 339
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Kitty Cepraga A Castigat Procesul Cu Statul Roman

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Kitty Cepraga A Castigat Procesul Cu Statul Roman

 Q:   Intreaba despre Kitty Cepraga A Castigat Procesul Cu Statul Roman       
In urma cu mai bine de zece ani, Kitty Cepraga a cumparat apartamentul in care a locuit de copil cu parintii sai. Acestia locuiau cu chirie, iar acum, devenita o actrita de succes in Italia si cu un venit substantial, Cristina Cepraga si-a permis sa le faca o surpriza parintilor sai si sa cumpere apartamentul in care locuiau.

Apartamentul era intr-o casa nationalizata care a putut fi cumparata de catre chiriasi conform unei legi ce intrase in vigoare cu putin timp in urma. Astfel Cristina Cepraga a putut sa il cumpere.

Proprietarul apartamentului pierduse casa pe timpul comunistilor care o nationalizasera si Cristina Cepraga a dorit sa si-o recupereze. Proprietarul casei a dat-o in judecata, acestia castigand in anul 2003 procesul.

Avand in vedere ca a pierdut procesul, Kitty Cepraga impreuna cu familia sa au parasit apartamentul in mod civilizat insa au deschis o noua cerere de judecata atacand decizia instantei pentru a-si recupera macar banii pe care ii daduse la achizitionarea apartamentului.

In anul 2004 Kitty Cepraga a castigat procesul intentat statului roman, iar Ministerul de Finante trebuia sa ii plateasca acesteia suma datorata.
Insa, lucrurile nu au ramas asa deoarece Ministerul de Finante a atacat sentinta, insa fara succes vazandu-se nevoit sa ii plateasca tinerei si familiei sale intreaga suma pe care i-o datorau. Desi nu a primit o suma mare, Cristina Cepraga s-a bucurat ca i s-a facut dreptate chiar daca procesul a durat destul de mult timp.

Decizia judecatorilor a ramas definitiva, familia Cepraga putand sa stea linistita in privinta unei noi atacari in instanta. Desi isi dorea sa ramana in casa in care a copilarit, Cristina Cepraga este bucuroasa ca macar si-a recuperat banii si a demonstrat ca atunci cand exista dreptate legea isi spune cuvantul.


Tag-uri: actrita, proces, romaniaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :