FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 515
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Jocurile de masa si puzzle

Tag-uri Populare


pc   joc   xbox   ea   nfs   sequel   prince of persia   ubisoft   mmorpg   montreal   ares   apollo   atena   action   thq   saint row   tomb raider   metropola   liberty city   e3   2009   pacific   pearl harbor   fun   birds   rosie   kamikaze   domino   egipt   transilvania   dracula   gta   rockstar   lara croft  

All Tags

Famous Forum

 

Jocurile de masa si puzzle

 Q:   Intreaba despre Jocurile de masa si puzzle       
Jocurile de masa si puzzle În 1931 arhitectul Alfred Mosher Butts a separat, jocul de cuvinte Scrabble pe care el îl numea Lexico, dar patentul aplicaţiei sale a fost refuzat. Buts face câteva seturi de mână şi în 1948 un proprietar James Brunor cere drepturile de autor, schimbând numele în Scrabble şi începând să-l fabrice. În 1953 Brunot licenţiază producţia către Selchow and Righter pentru America de Nord şi Australia, şi către J W Spears pentru restul lumii. Primul compionat de Scrabble a avut loc în Anglia la Londra în 1991 şi a fost câsştigat de Peter Morris din Statele Unite.

Trei ani mai târziu după Scrabble americanul Charles Darrow a venit cu jocul de proprietate Monopoly, la care a bolosit pietre din brăţara s oţiei ca pioni. El a produs primele 5000 de jocuri până când fraţii Parker au început producţia în masă a jocului Monopoly în 1935.

Primele bucăţi de puzzle au fost făcute în Anglia şi Franţa, iniţial folosite ca obiecte pentru studiu. M Dumas vindea în Franţa hărţi făcute din bucăţi.
Făcut de Arthur Wynne şi bazat pe un joc de pariuri victorian primul joc de cuvinte încrucişate a apărut în New York World în 1913. Doisprezece ani mai târziu, în 1925 primul joc de cuvinte încrucişate criptic apărut în Saurday Westminster, în Anglia.
Sursa imagine: download.chip.eu


Tag-uri:


- Grand Theft Auto IV (17 visits)

- Jocurile de masa si puzzle (10 visits)

- Atlantica Online (9 visits)

- Domino pressure (9 visits)

- Aparitia jucariilor (7 visits)

- Damn Birds! (6 visits)

- Dracula Origin (6 visits)

- Hide the fart (6 visits)

- Need for Speed: Undercover (6 visits)

- Aparitia jocurilor video (5 visits)

- Tomb Raider- Underworld (5 visits)

- Need for Speed Pro street (4 visits)

- Prince of Persia (4 visits)

- Battlestations Pacific (4 visits)

- Rise of the Argonauts (4 visits)


Categorie: Jocuri  - ( Jocuri - Archiva)

Data Adaugarii: 03 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :