FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 628
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ionut Iftimoaie La Serviti Va Rog

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Ionut Iftimoaie La Serviti Va Rog

 Q:   Intreaba despre Ionut Iftimoaie La Serviti Va Rog       
Toate televiziunile din Romania incearca asa cum stiu mai bine sa atraga cati mai multi oameni si sa aiba audiente record, daca se poate chiar sa fie lideri de piata.

Televiziunea Pro TV a realizat emisiunea „Serviti va rog”, emisiune ce se realizeaza pe sezoane si unde au participat o multime de vedete din Romania. Fiecare sezon al acestei emisiuni are cate ceva specific si de fiecare data sunt invitate alte vedete.

Printre numele mari din Romania prezente la aceasta emisiune se numara Andra Maruta, Catalin Botezatu, Mihai Sturzu, Liviu Varciu si deasemenea marele luptator roman K1,
iftimoaie/" target="_blank">Ionut Iftimoaie. Ionut a acceptat sa participe la aceasta emisiune deoarece el a mai luat parte la emisiuni si concursuri organizate de catre postul Pro TV si de fiecare data s-a simtit bine. De aceasta data Ionut nu a mai trebuit sa fie invitat sau sa danseze pentru a castiga, ci a trebuit sa munceasca din greu sa fie cu treaba terminata si chiar bine facuta.

Locatia in are s-au desfasurat filmarile a fost in Delta Dunarii, iar echipa a fost formata din Ionut Iftimoaie, Simona Dichiseanu, Matteo, fostul iubit al cataretei Delia Matache si minunata Crina Matei.

La pensiunea din Delta Dunarii, vedetele vor trebui sa fie gazde pentru turistii veniti in excursie. Ei vor trebui sa gateasca, sa faca curatenie, sa pescuiasca, sa le asigure distractia turistilor si ce e cel mai important, sa ii faca pe cei de acolo sa se simta bine pentru a primi fiecare o notare cat mai buna din partea juriului.

Cele patru vedete se vor afla sub indrumarea lui Nea Marin care le va da sarcini care mai de care mai grele iar acestia vor trebui sa le respecte si sa faca totul ca la carte. Daca pentru fete va fi un chin sa stea si sa pescuiasca, pentru Ionut va fi o adevarata placere deoarece el este un mare amator de pescuit. Sederea la pensiune va fi un experiment foarte interesant si spera sa se descurce la treburile gospodaresti la care va fi supus de Nea Marin.


Tag-uri: televiziune, audienta, vedete, k1, sarciniCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :