FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 527
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Haifa Wehbe: Momente De Dispret Din Partea Semenilor

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Haifa Wehbe: Momente De Dispret Din Partea Semenilor

 Q:   Intreaba despre Haifa Wehbe: Momente De Dispret Din Partea Semenilor       
Primul album al cantaretei Haifa Wehbe a propulsat-o pe aceasta in cele mai bune topuri din lume si astfel ea a castigat foarte multi fani care au aplaudat-o si aclamat-o in nenumaratele concerte. Deoarece a devenit foarte populara intr-un timp scurt, ea s-a gandit la o posibila candidatura la un scaun in parlament, insa totul a ramas doar la stadiul de propunere deoarece nu a acceptat nimeni din Orientul Mijlociu vreodata ca o femeie sa ajunga la conducere. La ei, femeile nu au drept de decizie, acestea fiind supuse barbatilor.

Haifa Wehbe insa a rupt acesta traditie in ceea ce o priveste si din aceste motive a ajuns sa fie dispretuita si considerata o femeie usoara. Drept dovada, atunci cand a dorit sa organizez e un concert in micul stat Bahrain, situat in Golful Bahrain, cu ocazia zilei muncii, autoritatile locale i-au interzis frumoasei artiste sa se desfasoare, motivand ca hainele ei sumare si comportamentul sau nu respecta traditiile islamice si instiga poporul la desfrau.

Haifa Wehbe s-a aratat extrem de jignita si suparata pe autoritati spunand ca este o simpla cantareata pe care oamenii o iubesc si doresc sa o vada pe scena. Organizatorii concertului au asigurat autoritatile locale ca Haifa Wehbe va fi imbracata decent si va respecta traditiile, insa acestea nu au vrut sub nici o forma sa isi dea acordul, motivand ca aceasta se foloseste mai mult de limbajul trupului decat de voce si astfel incalca orice traditie.

Desi a plecat de acolo cu un gust amar, Haifa nu a renuntat la meseria sa si a continuat sa isi incante fanii acolo unde i s-a permis sa-si sustina concertele. Presa araba a criticat-o in nenumarate randuri pentru iesirile ei pe scena si dansurile cu conotatie sexuala, toate interzise in Orientul Mijlociu si astfel, in anul 2004, la un concert al sau in Tunisia, nu a avut mai mult de 200 de spectatori in public.
Haifa Wehbe a declarat ca totul a fost din vina companiei de discuri Rotana care a obligat-o sa sustina un concert acolo. Ea a rupt orice relatie cu acesta companie si a continuat sa isi vada de cariera sa.


Tag-uri: cantareata, popularitate, traditie, concertCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 15 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :