FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 521
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Nicoleta Luciu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Nicoleta Luciu

 Q:   Intreaba despre Despre Nicoleta Luciu       
Inca de cand era doar un copil Nicoleta Luciu si-a dorit foarte mutl sa devina model atunci cand va creste mare. Situatia financiara de acasa nu i-a permis decat sa urmeze niste cursuri de modelling, cursuri la care a mers cu foarte mare drag.

Desi dorinta era foarte mare si isi dorea sa isi petreaca intreaga zi acolo, acest lucru nu era posibil deoarece trebuia sa mearga si la scoala in fiecare la fel ca orice copil silitor, iar seara participa la diverse spectacole si emisiuni TV ca si spectator. Astfel Nicoleta castiga cativa banuti pentru buzunar. Tinerii de varsta ei statateau noptile in fata scarii si se distrau iar Nicoleta prefera sa munceasca si sa studieze.

In 1999 ea a participat la preselectia pentru a reprezenta Bucurestiul la Miss Romania. Deoarece era o tanara frumoasa si atragatoare Nicoleta a fost aleasa sa reprezinte capitala. Cand a avut loc concursul ea a fost desemnata castigatoarea titlului de Miss Romania iar emotiile au fost foarte puternice. De cum a devenit Miss Romania i s-au deschis multe usi, rand pe rand si astfel a ajuns sa lucreze la postul de televiziune Pro TV in emisiunea lui Teo Trandafir.

Acolo ea a fost remarcata de faimosi oameni din Romania si a inceput sa filmeze pentru telenovela Lacrimi de iubire. Astfel ea si-a facut debutul si in lumea filmului iar dupa aceea au urmat multe alte roluri in telenovele si chiar o cariera muzicala, care insa nu a fost pentru prea mult timp.


Tag-uri: model, actrita, cantareata, cariera, miss romaniaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 06 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :