FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 817
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole

Intrebari despre Descoperire Preistorica In Viata

- Când au apărut primii oameni? by Gica

- Ce este un Brontotherium? by Alex

- Când au trăit Sauropozii? by Florina

- Ce este un Glyptodon? by Angela

- Existau păsări preistorice care nu puteau zbura? by Dana

Tag-uri Populare


pesti   acvariu   rasa   animal   dresaj   caine   guppy   scalari   pietris   nisip   prietenos   caras auriu   trucuri   scotia   regina victoria   shetland sheepdog   betta   moulinez   conconius   xifor   cockerul spaniel   tara galilor   sua   vegetatie acvatica   blana lunga   balena albastra   elefantul   gorila   anaconda   lupul rosu   iepure   bivol   rinocer   marmote   scoica   islanda  

All Tags

Famous Forum

 

Descoperire Preistorica In Viata

 Q:        
Descoperire Preistorica In Viata Pe 21 ianuarie 2007 un exemplar de rechin din specia Chlamydoselachus anguineus a fost găsit în viaţă de-a lungul coastei de Japonia în apropierea Awashima Marine Park în Shizuoka, la sud-vest de Tokio.

Rechinul este considerat primitiv, schimbarile fata de perioada preistorica fiind insignifiante. Rechinul capturat seamana cu un tipar si are o lungime de 1,6 metri. Creatura fost dusa la Parcul Marin Awashima din Shizuoka unde a murit la scurt timp, informeaza Reuters.

"Chlamydoselachus anguineus (denumirea stiintifica) traiesc la adancimi de 600-1.000 de metri, mai mult decat se poate scufunda omul. Credem ca a urcat la suprafata pentru ca era bolnav sau era slabit pentru ca era in ape putin adanci." A declarat un oficial al parcului. Acesta a spus totodata si ca "Fotografi ile cu un astfel de specimen rar viu sunt extrem de valoroase!".

La scurt tip, rechinul a murit in Parcul Marin Awashima unde fusese adus, lasand sa se creada ca era bolnav, deoarece a fost gasit la suprafata. In mod normal, Chlamydoselachus anguineus traiesc la adancimi de la 150 la 1.400 de metri, dupa cum am presupus oamenii de stiinta.

Pestele a fost identificată drept o femela rechin, gravidă de 1.6 m şi a fost capturat de personalul parcului care s-a preocupat de faptul ca rechinul parea bolnav. Ei au luat-o din apă şi au pus-o într-un rezervor de apa sarata, unde au filmat-o si au fotografiat-o.

Zona de extindere este variata, descoperindu-se existenta acestuia tip de rechin in oceane, preponderent in apropierea Norvegiei, a Africii de Sud, Noii Zeenlande si Chile.


Tag-uri: japonia, tokyo, chlamydoselachus anguineusCategorie: Animale  - ( Animale - Archiva)

Data Adaugarii: 08 July '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :