FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,433
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Dana Rogoz Goala?

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Dana Rogoz Goala?

 Q:   Intreaba despre Dana Rogoz Goala?       
Se stie ca in ziua de azi cat mai multe vedete de televiziune renunta foarte usor la haine pentru a-si castiga cat mai repede faima si audienta, dar deasemenea se stie ca foarte putine sunt acelea care nu se dezbraca pentru nimic in lume si muncesc din greu pentru a-si castiga fani si a aparea in public. Printre acestea din urma se numara si frumoasa Dana Rogoz care a devenit vedeta de mic copil.

Dana a primit foarte multe oferte de la revistele pentru barbati pentru a poza nud dar aceasta a refuzat mereu spunand ca ea nu are nimic in comun cu cele ce aleg sa pozeze asa si nu este genul ei. Dornica mereu de senzational presa de scandal a descoperit totusi ca Dana ar avea cateva pictoriale nud si de aici a inceput u n adevarat circ pe aceasta tema. Se pare ca ar exista pe internet un site unde pot fi vizualizate cateva fotografii cu Dana Rogoz nud.

Se pare ca veridicitatea acelor fotografii este pusa sub semnul intrebarii deoarece Dana nu ar face asa ceva niciodata si mai ales ca tatuajul pe care vedeta il are pe umar lipseste din recentele ei sedinte foto.

Putem observa insa ca tot mai multi barbati doresc sa o vada pe Dana Rogoz nud deoarece respectivul site a fost accesat de foarte multe ori tocmai pentru aceste fotografii. Tanara vedeta nu a comentat nimic legat de acele pictoriale, aceasta nefiind in tara,. Persoane ce au grija de imaginea Danei sunt foarte mahnite si se intreaba cine oare ar dori sa distruga reputatia Danei Rogoz.

Acest site in care apare Dana Rogoz nud poate fi vizualizat doar de cei ce au cont si platesc. Multe vedete pot fi vizualizate fara a se cere a avea cont chiar daca pozeaza nud. Sa fie oare acesta un mod de a obtine bani? Sa fi pozat oare Dana Rogoz nud?


Tag-uri: vedeta, televiziune, pictorialeCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :