FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,041
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cine L-a Vrut Mort Pe 50 Cent?

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Cine L-a Vrut Mort Pe 50 Cent?

 Q:   Intreaba despre Cine L-a Vrut Mort Pe 50 Cent?       
50 Cent este un nume foarte cunoscut, poate chiar cel mai cunoscut nume de rapper American din toate timpurile. El vorbeste in toate cantecele sale despre viata sa dar si despre viata celor ce traiesc pe strada: cei care omoara, beau , fura si se drogheaza.

El insusi a fost tinta unui atac cu arma de foc dar a supravietuit printr-o minune, dupa ce a incasat nici mai mult nici mai putin de 9 gloante. 50 Cent a fost victima lumii interlope de mai multe ori si toti s-au intrebat cine il doreste mort si de ce.

Exista totusi mai multe speculatii cu privire la impuscarea sa si la intalnirile violente de care a avut parte dar nimic nu este concret pentru a dovedi ceva. De fiecare data cand acesta a fost intrebat despre cei ce il vor mort, el a raspuns mereu ca este doar un om. Totusi, daca cel ce l-a atacat a fost gasit mort inseamna ca cel ce a ordonat uciderea lui 50 Cent inca este in tema cu tot ceea ce se intampla, deci este o problema nerezolvata.

Mai tarziu prin lansarea unei piese in care il subaprecia pe Lord Kenneth McGriff, a fost intampinat de 3 oameni ce au incercat din nou sa il ucida, dar a scapat cu viata. Aceasta a fost declaratia sa la politie. Dupa ce politia a reusit sa retina un membru al clanului McGriff pe nume Ragin, acestia au declarat ca situatia este sub control, dar la scurt timp dupa incident, 50 Cent a fost impuscat si lasat sa zaca intr-o balta de sange. Acest nou eveniment a dus la o investigare ampla asupra tuturor celor banuiti, dar McGriff si clanul sau au reusit sa fuga.

Mai multi martori si suspecti au fost interogati si urmariti iar printre acestia s-au numarat si cateva personalitati celebre. Intotdeauna, cei ce au trait in lumea rapp-ului, au avut de-a face cu multa violenta, crime si iata ca nici 50 Cent nu a fost lipsit de asa ceva.


Tag-uri: rapper, eveniment, muzicaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :