FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 3,553
Votes: 1
Fame Riser
          
Fame Rank
1
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cheia spre succes

Tag-uri Populare


literatura   opera   comentariu   caracterizare   roman   referat   poezie   personaj   arta   viata   timp   iubire   caracterizare indirecta   caracterizare directa   zambet   sarut   dragoste   cultura   povestirea   poet   filme   dorinta   prietenie   fericire   dreptate   basm   poveste   univers   eseu   relatii   lacrimi   sentimente   ganduri   frumusete   amintiri   aminitiri  

All Tags

Famous Forum

 

Cheia spre succes

 Q:   Intreaba despre Cheia spre succes       
Cheia spre succes Cum inca nu avem o cale bine definita prin care putem ajunge la desavarsire si succesul mult dorit, incercam sa ne ghicim soarta in fiecare actiune si decizie luata.

Mai mult sau mai putin de succes , fiecare om are inainte de toate o viata, un suflet, o anumita tipologie si temperament. Nu ar trebui sa uitam asta cand ne gandim la succesul mult dorit.

Ar trebui, utopic vorbind, sa putem folosi atuurile fiintei umane in realizarea oricarei nevoi, si satisfacerea acesteia. Luand in considerare faptul ca oamenii se prezinta, economic vorbind, ca agenti economici, cu o anumita rata de concurenta, urmarind satisfacerea nevoilor cat mai deplina, prin consumul unui numar redus de resurse, tot ceea ce trebuie sa facem sa obtinem succesul este sa... fim cei mai buni !

Exact ca Bill Gat es, in domeniul de calculatoare, ca cei de la Ubisoft ( fara reclame, doar una din cele mai importane firme ), ca bancile care ne fura increderea, magazinul prietenului tau, din coltul strazii care tie iti pare cel mai bun, doar ca extins la scara larga.

Drumul catre succes nu e scris in stele cazatoare sau incriptat in piramide, acoperit de nisip si mister. Nu, drumul catre succes e scris in trecutul nostru, in prezentul si viitorul unei lumi intregi. Nu poti avea “ succesuri “ daca nu ai unde. Poti da tepe, poti fura, poti face tot ce pe tine te aduce mai aproape de situatia financiara dorita, dar asta nu inseamna ca vei reusi. Succesul e dincolo de un suport financiar considerabil, o multumire pe care tu o aduci vietii tale.

Cauta - ti succesul in ochii celor din jur, se presupune ca bogatia unui om se vede in privirile prietenilor…

By Praph


Tag-uri: succes, temperament, dorintaCategorie: Eseuri  - ( Eseuri - Archiva)

Data Adaugarii: 22 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :