FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 3,479
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Catalin Maruta: Biografie Si Cariera

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Catalin Maruta: Biografie Si Cariera

 Q:   Intreaba despre Catalin Maruta: Biografie Si Cariera       
Catalin Maruta este un faimos om de televiziune care s-a nascut pe data de 21 ianuarie 1978 in Targu-Jiu, Romania.

Catalin a venit pe lume intr-o familie deosebita, tatal sau, Constantin Maruta fiind judecator iar mama sa o importanta femeie de afaceri din Targu-Jiu. Catalin este singurul copil al familiei Maruta si inca de mic el s-a bucurat de toata dragostea parintilor si a bunicilor. Devenind adolescent, Catalin Maruta a dorit sa urmeze exemplul tatalui sau si a mers in Bucuresti pentru a urma cursurile Facultatii de Drept.

Ajuns in Bucuresti, Catalin s-a izbit de aglomeratia din capitala si de modul rapid in care oamenii se miscau. Dorind sa fie si el in pas cu moda, acea moda in care erai student dar tre buia sa si lucrezi, a mers la un interviu pentru a deveni prezentator de emisiune TV. Spre surprinderea lui a fost selectat sa lucreze ca om de radio si a fost foarte multumit de reusita.

Asa se face ca tanarul student la drept isi impartea timpul intre cursuri si munca. Totul era o adevarata aventura pentru Catalin Maruta si se bucura la maxim de noua viata.

Dupa ce a cunoscut toate tainele radioului, lui Catalin i s-a propus sa lucreze la postul TV NOVA. Nu dupa mult timp a avut sansa sa se prezinte la un casting pentru postul de prezentator la emisiunea „Trupa DP 2” din cadrul Televiziunii Romane. Vreme de doua luni Catalin Maruta a prezentat emisiunea matinala „Trezeste-te la realitate cu Catalin Maruta” ce avea loc pe postul de televiziune Realitatea TV.

Dupa doar doua luni Catalin s-a intors la televiziunea ce l-a consacrat pentru a modera emisiunea „Tonomatul DP 2”. Pe tot parcursul timpului in care a moderat aceasta emisiune, el a castigat o multime de fani si in acelasi timp si-a facut foarte multi prieteni din randul oamenilor celebri pe care i-a avut invitati in emisiune.
In anul 2007 Catalin Maruta s-a angajat la Pro TV ca moderator al emisiunii „Happy Hour” si in prezent el inca isi desfasoara activitatea pe platourile de la Buftea


Tag-uri: televiziune, prezentator, emisiuni, carieraCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :