FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 12

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > 
Vinete impanate

Vinete impanate

Ingrediente : Vinete 2 kg, ulei 350 g, ceapă 2 kg, ardei graşi 300 g, morcovi 300 g, ţelină 100 g, roşii 1,5 g, bulion de tomate 100 g, usturoi 100 g, mărar 4 leg...

Viata Sentimentala A Actritei Sienna Miller

Viata Sentimentala A Actritei Sienna Miller

Sienna Miller l-a cunoscut pe actorul Jude Law in anul 2004, cand a filmat alaturi de el in comedia „Alfie”. Cei doi s-au indragostit si astfel au avut o frumoasa relatie...

Viata personala a Madonnei

Viata personala a Madonnei

Madonna însăşi nu s-ar mai fi văzut vreodată soţie, după ce relaţia ei cu SEAN PENN, marea ei dragoste, s-a încheiat cu un divorţ, după 4 ani, în...

Vinete pane II

Vinete pane II

Ingrediente: Vinete 1 km, făină 50 g, ouă 2 buc, pesmet 50 g, ulei 100 g, unt 50 g, sare. Mod de prepare : Se curăţă vinetele de coajă, se taie felii în...

Varza creata umpluta cu carne de porc

Varza creata umpluta cu carne de porc

Ingrediente : O bucată varză creaţă 2,5-3 kg, carne de porc 600 g, costiţă afumată 200 g, ceapă 300 g, orez 200 g, ulei 100 g, bulion de tomate 100 g, verdeaţă...

Varza rosie inabusita

Varza rosie inabusita

Ingrediente : Varză roşie 1,5 kg, ulei 50 g, ceapă :100 g, vin 100 ml, oţet 9° 50 ml, zahăr 20 g, sare. Mod de preparare : Varza se taie fideluţă,...

Varza de Bruxelles cu unt si pesmet

Varza de Bruxelles cu unt si pesmet

Ingrediente : Varză de Bruxelles 1 kg, unt 125 g, pesmet 100 g, sare. Mod de preparare : Varza se curăţă, se spală, se fierbe 20 min. în apă cu sare şi...

Vrabioara cu spanac

Vrabioara cu spanac

Se prepara la fel ca in reteta precedenta, in loc de fasole verde adaugandu-se, la carnea prajita si apoi bine inabusita, spanacul oparit si taiat mare, dupa care se potriveste la gust...

Viata Lui Arsenie Toderas Dupa O-zone

Viata Lui Arsenie Toderas Dupa O-zone

Dupa cinci ani de la destramarea trupei O-zone Arsenie Toderas si-a schimbat imaginea si stilul, devenind un artist romantic caruia nu ii este teama sa isi exprime liber sentimentele....

Vitel cu sos alb si legume

Vitel cu sos alb si legume

Mod de preparare Se prepară la fel ca în reteta precedenta, în loc de orez folosindu-se mai multe legume fierte separat. Legumele se taie, după gust, ( în feliuţe...

Viata personala a lui Johnny Depp

Viata personala a lui Johnny Depp

După ce a filmat o scenă din Sleepy Hallow (1999), a fost întrebat cum i s-a părut să se lase tarat prin pădure, în spatele unei trăsuri care gonea. Răspuns...

Vacanta copiilor

Vacanta copiilor

Este bine să ne gandim din timp la vacanţa copiilor, fie că o vor petrece împreună cu noi, la rudele noastre (bunici, surori, mătuşi) ori în taberela şcolare....

Vinete gratinate II

Vinete gratinate II

Ingrediente 5-6 vinete, 300 g branză, 50 g caşcaval, 2-3 ouă, 100 g făină, 50 g unt, 100 g smantană, sare, pesmet, ulei pentru prăjit. Mod de preparare Vinetele...

Vrabioara cu ciuperci

Vrabioara cu ciuperci

Ingrediente 6 felii de vrabioara, 300 g ciuperci, 100 g untura, 2-3 cepe, 1 legatura de patrunjel verde, 100 ml vin, 1 lingura de faina, sare, piper. Mod de preparare Feliile...

Varza dulce umpluta cu carne de porc I

Varza dulce umpluta cu carne de porc I

Ingrediente : Varză dulce 1 buc (2-3 kg), carne de porc 750 g, costiţă afumată 100 g, ceapă 200 g, usturoi 25 g, morcovi 100 g, ulei 100 g, orez 150 g, bulion 100...

Vin fiert

Vin fiert

Ingrediente 1 l vin, 100-150 g zahar, 1 bucatica de scortisoara, coaja de lamaie, cateva cuisoare. Mod de preparare Se pune vinul la fiert (se recomanda vin vechi) intr-un...

Van der Linden, otavitoarea din Leyda

Van der Linden, otavitoarea din Leyda

Otrăvitorii dispun de un arsenal bogat : numărul substanţelor şi preparatelor este imens şi mare parte din acestea - de ce să n-o spunem - chiar în prezent scapă...

Vrabioare cu legume

Vrabioare cu legume

Ingreriente: Vrăbioare 750 g, ceapă 30 g, zarzavat de supă 600 g, ardei graşi 200 g, praz 300 g, făină 50 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, vin 100 ml, smântână...

Vinete cu rosii la cuptor

Vinete cu rosii la cuptor

Ingrediente 6 vinete, 1 kg de roşii, 100 g caşcaval, 150 ml ulei, 50 g făină. Mod de preparare Se taie vinetele in felii lungi, se opăresc in apă cu...

Varza dulce cu smantana II

Varza dulce cu smantana II

Ingrediente : Varză dulce 2 kg, făină 50 g, ulei 150 g, caşcaval ras 150 g, smantană 250 g, pesmet 25 g, sare. Mod de preparare : Se taie varza felii cu grosimea...

Varza de Bruxelles cu unt

Varza de Bruxelles cu unt

Ingrediente : Varza de Bruxelles 1 kg, unt 100 g, sare. Mod de preparare : Varza se curăţă, se spală, se fierbe 20 min. în apă fierbinte cu sare şi se...

Vacuta cu morcovi

Vacuta cu morcovi

Ingreriente: Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, făină 50 g, zahăr 30 g, bulion de tomate 50, g, morcovi 2 kg, verdeaţă 1 leg, sare. Cum se prepară: Carnea...

Varza dulce umpluta cu carne de porc II

Varza dulce umpluta cu carne de porc II

Ingrediente : Carne de porc 750 g, varză dulce 2 kg, ceapă 200 g, ulei 100 g, ouă 3 buc, pesmet alb 200 g, smântână 300 g, caşcaval 100 g, suc de roşii 500...

Varza creata umpluta cu carne de pasare

Varza creata umpluta cu carne de pasare

Ingrediente : Varză creaţă (1 buc) 2,5-3 kg, carne de pasăre 800 g, costiţă afumată 150 g, ceapă 200 g, orez 150 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, verdeaţă...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >