FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 13

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Vacuta cu vinete

Vacuta cu vinete

Ingreriente: Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, usturoi 20 g, vinete 1,5 kg, ceapă, roşii 300 g, făină 25 g, bulion de tomate 50 g, verdeaţă 1 leg, sare. Cum...

Vacuta cu varza dulce

Vacuta cu varza dulce

Ingreriente: Came de vacă 750 g, ulei 150 g, varză dulce 2 kg, bulion de tomate 100 g, roşii 800 g, cimbru 1 fir, piper, sare. Cum se prepară: Carnea de vacă...

Vacuta cu varza acra

Vacuta cu varza acra

Ingreriente: Piept de vacă 750 g, ulei 150 g, ceapă 150 g, varză acră 2 kg, bulion de tomate 100 g, roşii 500 g, cimbru 1 fir, supă de oase 200 ml, piper, sare. Cum...

Vacuta cu dovlecei

Vacuta cu dovlecei

Ingreriente: Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, dovlecei 1,5 kg, roşii 300 g, verdeaţă 1 leg, sos brun 300 g, sare. Cum se prepară: Carnea de vacă se taie felii...

Volovane cu legume si cu sos de smantana

Volovane cu legume si cu sos de smantana

Ingrediente: Pentru umplutură: 200 g morcovi, 100 g albitură, 200 g mazăre, 1 conopidă mică. Pentru sos: 60 g unt, 50 g făină, 200 g lapte, 200 g smantană...

Varza clujeana vegetariana

Varza clujeana vegetariana

Ingrediente 2 kg varză acră sau dulce, 300 g orez, 200 ml ulei, 200 g ceapă, 50 g bulion de roşii, 200-300 g smantană, piper, sare. Mod de preparare Dacă...

Volovan - vol-au-vent cu carne de pasare

Volovan - vol-au-vent cu carne de pasare

Ingrediente Pentru aluat foitaj: 300 g făină, 250 g unt sau margarina, 1 ou, 1/2 linguriţă oţet, 10 g sare, apă rece. Pentru umplutură: 600 g carne de pasăre...

Varza murata calita II

Varza murata calita II

Ingrediente 1 kg varză murată, 60 ml ulei, cateva boabe de piper Mod de preparare Dacă varza murată este prea acră, se pune la dezacrit in apă rece, cateva...

Vinete dublu pane

Vinete dublu pane

Ingrediente 1 kg vinete, 100 g unt, 100 g caşcaval, 2-3 ouă, făină, pesmet şi ulei pentru prăjit. Mod de preparare Se curăţă vinetele, din loc in...

Varza acra cu masline

Varza acra cu masline

Ingrediente 1 kg varză acră, 200-300 g măsline, 100 ml ulei, 100 g ceapă, piper sau boia de ardei. Mod de preparare Se desărează varza dacă este prea sărată...

Vacuta cu mazare verde

Vacuta cu mazare verde

Ingreriente: Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, făină 25 g, zahăr 25 g, roşii 300 g, mărar 2 leg, mazăre păstăi 2 kg, sare. Cum se prepară...

Vacuta cu conopida

Vacuta cu conopida

Ingreriente: Carne de vacă 750 g, ulei 100 g, ceapă 150 g, făină 25 g, bulion de tomate 50 g, zarzavat de supă 150 g, conopidă 600 g, roşii 600 g, verdeaţă...

Vrabioare cu sos de smantana

Vrabioare cu sos de smantana

Ingreriente: Vrăbioare 750 g, ulei 125 g, ceapă 600 g, făină 50 g, usturoi 15 g, morcovi 200 g, cimbru 1 fir, bulion de tomate 100 g, smântână 500 g, lămâie...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13