FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 285
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Alessandra Stoicescu Este O Mare Iubitoare De Animale!

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Alessandra Stoicescu Este O Mare Iubitoare De Animale!

 Q:   Intreaba despre Alessandra Stoicescu Este O Mare Iubitoare De Animale!       
Alessandra Stoicescu se numara printre vedetele din Romania care iubesc animalele si o arata, deoarece stirista are acasa opt exemplare canine. Da, opt exemplare canine care ii consuma Alessandrei o mica avere. Alessandra Stoicescu locuieste intr-o superba vila din Baneasa, iar cand s-a mutat acolo impreuna cu mama sa a decis ca trebuie sa isi ia un caine. Plecate impreuna cu gandul sa isi achizitioneze un caine, cele doua doamne s-au intors acasa cu doua exemplare canine botezate Mosu si Baba.

Deoarece aveau mare nevoie de ingrijire medicala si tratament, stirista a apelat la ajutorul unui veterinar din Pipera. Desi la inceput ele si-au dorit un caine si au luat doi, la scurt timp fetele au mai luat, rand pe rand cate un caine si au ajuns astfel la nici mai mult nici mai putin de opt exemplare canine.

Din cauza ca toti cainii erau bolnavi si slabi, stirista a apelat mereu la ajutorul veterinarului din Pipera cu care, intr-un final a devenit foarte buna prietena.
Alessandra a marturisit ca acesti caini aveau mare nevoie de ingrijire medicala si nu a putut ramane indiferenta la suferinta lor. Deasemenea, impreuna cu mama sa, Alessandra Stoicescu a achizitionat custi speciale pentru cei opt caini si mereu are grija sa nu le lipseasca nimic.

Gurile rele si mai ales ziarele de scandal, au inceput imediat sa publice articole despre modul in care vedeta l-a imbogatit pe acel veterinar care locuieste in Pipera, insa pe Alessandra Stoicescu aceste stiri nu au deranjat-o nici macar o clipa dorind doar ca animalele ei sa fie in siguranta si sanatoase.

Alessandra Stoicescu este o mare iubitoare de animale si intentioneaza sa se implice intr-un proiect de ajutorare a cainilor maidanezi. O altfel de persoana, precum Alessandra, este de admirat deoarece sunt foarte putine persoane in ziua de astazi preocupate de soarta animalelor fara stapan.


Tag-uri: romania, vedeta, prezentatoareCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :