FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 411
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre 2009 Rolls Royce Phantom Coupe

Tag-uri Populare


cai putere   performanta   coupe   acura   v12   motor   design   masina   caroserie   alfa romeo   gt   inovatie   stil   v10   ferrari   bmw   suv   lux   porsche   fiabilitate   rl   tsx   eleganta   siguranta   concept   peugeot   rolls royce   aston martin   confort   lamborghini   viteza   record   thurst 2   viteza sunetului   cabrio   dinamica  

All Tags

Famous Forum

 

2009 Rolls Royce Phantom Coupe

 Q:   Intreaba despre 2009 Rolls Royce Phantom Coupe       
2009 Rolls Royce Phantom Coupe Caracteristici:

Motor: 6.75 Litri V12
Cai Putere: 453 la 5300 RPM
Torsiune: 720 nM / 531 lb-ft la 3500 RPM
0-100 km/h: 5.6 secunde
Productie : 2009

Versiunea Phantom Coupe este modelul la care toti soferii se orienteaza din linia Phantom. Un numar subtil dar oarecum significant de modificari au fost facute sa ii schimbe caracterul acestei masini. Acest model conceput de Rolls Royce este vizibil mai dinamic decat precedentele sale, dar care ofera totusi confort. Imbinand tehnologia cu o caroserie puternica si frumos proportionata emana putere si stil incorporand stilul neschimbat Rolls Royce.

Puterea provine de la motorul Phantom v12 de 6.75 Litri care produce 453 cai putere si 720 Nm de torsiune avand si un segment care duce la economisirea de carburant.

Marime a rezervorului a fost marita cu 25% in comparatie cu Drophead Coupé. Agil, rapid, si silentios ii permite modelului Phantom Coupe sa duca cei doi pasageri la destinatie netulburati, dupa o zi grea de munca. Ian Cameron din echipa de design a masinii a afirmat: "Rolls Royce a fost intotdeauna imbinarea perfecta intre pace, performanta si stil". In portbagaj este un spatiu perfect pentru un picnic ideal la sfarsit de saptamana. Un compartiment ce se deschide in ambele parti delimiteaza cabina de partea din spate a masinii si permite pasagerilor un acces usor la cei 395 de litri de spatiu ai masinii. In nucleul masinii se afla un sasiu de aluminiu poate singura sic ea mai significanta componenta ce delibereaza legendara marca. Foarte usor dar in acelasi timp si foarte rezistent are un impact pozitiv asupra comfortului, condusului si sigurantei. Facut manual ea necesita cel putin 130 metri de sudura pentru creearea unei caroserii. Condusul dinamic al Phantom-ului a surprins intotdeauna in cel mai placut mod clientii Rolls Royce.

Directorul, seful executive si Ian Robertson spun: "Rolls Royce Coupe" a fost conceputa pentru a descrie cea mai dinamica interpretare a valorilor noastre. Vanzarile din anul 2007 confirma succesul pe care l-a adus acest model companiei modelul Rolls Royce Phantom care a crescut cu 25% fata de anul precedent.

De ce este modelul Phantom Coupe o masina faimoasa?

Pentru ca in aceasta masina au fost imbinate stilul, puterea si clasa Rolls Royce
sursa imaginii : klaus.de


Tag-uri: coupe, rolls royce, cai putere, stil, v12


- Bmw M6 Cabrio (21 visits)

- Ferrari 599 GTB (12 visits)

- Alfa Romeo 159 (11 visits)

- Bmw X6 (11 visits)

- Lamborghini Murcielago (10 visits)

- Inventia masinii (10 visits)

- Volkswagen Eos (8 visits)

- Alfa Romeo 8C Competizione (8 visits)

- Acura MDX (8 visits)

- Acura RL 2005 - 2008 (8 visits)

- Alfa Romeo 159 Sportwagon (8 visits)

- Inventia motocicletei (8 visits)

- Chevrolet Orlando (8 visits)

- Porsche Cayman R (7 visits)

- Peugeot RCZ (7 visits)


Categorie: Auto Moto  - ( Auto Moto - Archiva)

Data Adaugarii: 12 March '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :