FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 434
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre ziare.com: puterea informatiei

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

ziare.com: puterea informatiei

 Q:   Intreaba despre ziare.com: puterea informatiei       
ziare.com: puterea informatiei De departe, informatia este cea mai puternica arma pe care putem pune mana. Internetul este o sursa interminabila si moderna de informatie. Internetul a reusit sa se impuna in fata presei scrise in primul rand datorita acesibilitatii. Este mult mai usor sa accesezi un site pe internet decat sa cumperi si sa rasfoiesti un ziar. Desi in principiu cele doua medii nu pot fi comparate, internetul a reusit sa castige teren si tot mai multi utilizatori in timp ce vanzarile marilor ziare au scazut constant.

Portalele de informatie sunt noul pas de dezvoltare in ceea ce priveste internetul ca sursa de cunoastere. Exista atat de multe date incat un simplu site nu le poate contine pe toate. Astfel au aparut portalele. Acestea sunt mult mai complexe, mult mai mari si cu o baza de date mult largit a fata de un site obisnuit. Unul dintre cele mai cunoscute si apreciate portale de informatie din Romania este ziare.com.

Cu o arhiva de invidiat (incepand cu ianuarie 2006), cu legaturi catre cele mai importante publicatii online, cu nenumarate subiecte si topic-uri, ziare.com a reusit sa se impuna intr-un timp relativ scurt.

Utilizatorii ziare.com au inteles ca informatia este importanta. Este important sa ai o modalitate simpla de a accesa aceasta informatie iar ziare.com pune la dispozitie aceasta modalitate.

Site-ul este foarte bine structurat, usor de folosit si usor de citit. Articolele sunt bine prezentate, stirile sunt impartiale iar cantitatea de informatie este mai mult decat suficienta. In plus, ziare.com permite accesul direct catre alte publicatii majore pentru o mai buna informare si confruntare a diferitor articole si supozitii ce apar in presa in fiecare zi.

Ziare.com este complet iar informatia este de calitate. Din aceasta cauza, ziare.com se afla printre cele mai importante site-uri romanesti de profil, lucru confirmat si de Google. Celebrul motor de cautare aseaza ziare.com pe prima pagina cand vine vorba de site-uri de stiri.

By FW Editor


Tag-uri: site, stiri, articoleCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 20 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :