FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 696
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata Sportiva A Lui Dorinel Munteanu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata Sportiva A Lui Dorinel Munteanu

 Q:   Intreaba despre Viata Sportiva A Lui Dorinel Munteanu       
Dorinel Munteanu este cel mai selectionat jucator roman din toate timpurile, el evoluand in echipa reprezentativa a tarii sale cu numerele 11, 7 si 8 pe tricou si participand la 4 turnee finale, doua de Campionat mondial si doua de Campionat european avand o importanta contributie la calificarea de la Campionatul mondial din Franta in anul 1998, cand a marcat un gol in meciul cu Anglia, castigat de romani cu scorul de 3-2.

Primul scampionat la care a participat a fost in anul 1994, organizat in Statele Unite ale Americii pe cand evolua la Cercle Bruges, in 5 jocuri strangand 443 de minute in teren. In 1996, Dorinel Munteanu insoteste echipa nationala la Europeanul din Anglia, echipa sa de club de la acel momen t fiind Fc Koln, evoluand in total in 3 meciuri.

In anul 1998, Franta organizeaza Campionatul Mondial, unde Romania merge sa isi joace sansa iar Dorinel Munteanu este nelipsit, fiind un component de baza al formatiei tricolore. In cele 4 jocuri, Munteanu a strans 360 de minute.

In Belgia si Olanda, la Campionatul European, "Neamtul" este prezent in cele 4 meciuri si marcheaza un gol. Pe atunci el evolua la echipa germana Vfl Wolfsburg. Face parte din categoria jucatorilor care au inscris peste 3 goluri intr-un meci la echipa nationala, Furnica reusind acest lucru intr-un meci cu Liechtenstein, castigat de romani cu scorul de 8-1 in anul 1997.

Cariera sa de antrenor a inceput la Steaua Bucuresti ca antrenor secund si continuand ca principal la echipa CFR Cluj cu care s-a calificat in finala Cupei UEFA Intertoto si incheiand sezonul pe locul 5.

In sezonul 2006-2007 a contribuind ca formatia clujeana sa termine sezonul pe locul 3, el incheiand campionatul la Fc Arges Pitesti, cu care nu a putut evita retrogradarea. In urmatorul sezon Dorinel a mers la Vaslui ca antrenor principal, iar in prezent antreneaza formatia Otelul Galati.


Tag-uri: evolutie, viata, sport, fotbalist, campionatul mondial, antrenorCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 20 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :