FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 3,233
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata Sentimentala A Lui Nicolae Guta

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata Sentimentala A Lui Nicolae Guta

 Q:   Intreaba despre Viata Sentimentala A Lui Nicolae Guta       
In viata sa personala, Nicolae Guta nu este la fel de simplu ca si in cea profesionala, deoarece a trecut prin multe momente care l-au pus la incercare. De la varsta de 16 ani el a trait alaturi de femeia sa, Mariana, pe care a prezentat-o mereu ca fiind sotia sa chiar daca acestia nu au semnat niciun act oficial. Cantaretul a motivat ca nu s-au casatorit deoarece atunci „cand iubesti nu stai in loc de o semnatura”.

Impreuna cu Mariana, Nicolae Guta a are patru copii: Nicoleta, Marian Cosmin, Daniela si Nicusor. Ei au trait fericiti ca o familie un timp indelungat insa in anul 1999, Nicolae Guta a intalnit-o pe interpreta de manele Sorina Serban, cu care a inceput o aventura amoroasa. Vreme cativa ani acestia au fost impreuna insa Nicolae Guta nu a renuntat la cea pe care o considera sotie si astfel s-a despartit de Sorina Serban alegand sa ramana cu femeia care i-a fost alaturi inca de la varsta de 16 ani.

Un an mai tarziu, dupa ce s-a despartit de Sorina Serban, Nicolae Guta a cunoscut-o pe Narcisa, o femeie din Focsani cu care a avut un copil. Intr-un interviu, cantaretul a declarat ca nu vrea sa se casatoreasca niciodata, deoarece nu doreste sa imparta averea sa cu nimeni. El a fost singurul care a muncit.

Conform apropiatilor artistului, acesta ar avea in jur de 11 copii, insa, Nicolae Guta a negat aceste afirmatii ale invidiosilor dupa cum chiar el a spus, afirmand ca are patru copii cu Mariana si unul cu Narcisa, acestia fiind singurii inclusi in testamentul sau.
Datorita multiplelor relatii avute cu o multime de femei, Nicolae Guta a fost cel ce a inventat expresia „pe sistem turbo”, acesta referindu-se la viata sa sexuala dar in acelasi timp si a multor alti barbati.

Chiar daca a inselat-o cu multe femei, Mariana i-a ramas alaturi si asa ii va ramane toata viata, deoarece sentimentele ei pentru Nicolae Guta sunt puternice, la fel cum sunt si ale lui pentru ea.


Tag-uri: momente, manele, cantaretCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 02 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :