FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 800
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata Gabrielei Cristea Toader

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata Gabrielei Cristea Toader

 Q:   Intreaba despre Viata Gabrielei Cristea Toader       
Gabriela Cristea Toader, asa cum afirma ea a fost un copil nedorit si a simtit acest lucru toata copilaria ei, deoarece orice facea nu era bine. Mama ei i-a povestit ca a vrut sa o lepede dar nu a putut. La 18 ani a fost data afara din casa de parinti. Castigase un concurs la TVR de coprezentator la "Cerbul de aur", avea impresia ca toata lumea e a ei si era foarte fericita.

A vrut sa impartaseasca bucuria si cu parintii ei, care bineinteles nu au inteles-o si in aceeasi seara i-au pus bagajele la usa si au dat-o afara, spunandu-i ca nu au nevoie de o curva la ei in casa. La inceput nu a inteles cu ce gresise, deoarece nu facuse nimic de care sa ii fie rusine, insa apoi a inteles ca de fapt parintii vr oiau sa o marite cu un baiat pe care il alesesera ei si erau furiosi ca Gabriela nu vroia acelasi lucru ca ei. A hotarat sa ia viata in piept de una singura si de atunci a incercat sa le demonstreze parintilor ca este in stare sa se descurce fara ajutorul nimanui.

I-a fost foarte greu, uneori nu avea bani nici sa isi ia o paine sau un ziar, insa usor, usor a primit diverse job-uri si a supravietuit. Relatiile cu parintii au inceput sa se raceasca foarte mult, vorbind destul de rar, iar cand se ducea in vizita acestia ii reprosau ca este o panarama, deoarece numai panaramele lucreaza in televiziune, dar cand au vazut ca are succes au inceput sa ii ceara Gabrielei bani, devenind la un moment dat practic singura lor sursa de venit. Si-a angajat fratele in diverse locuri apeland la prieteni, dar de fiecare data acesta a facut-o de ras, chiulea, nu isi vedea de treaba, crea numai probleme, vrand numai sa profite de numele surorii lui.

Din cauza stresului provocat de familie, s-a imbolnavit de tiroida, i-a fost foarte greu sa traiasca cu frica. De la atata stres nu a reusit sa raman insarcinata desi isi doreste un copil. A fost amenintata cu bataia de fratele ei, si nu a crezut initial ca mama ei este bolnava deoarece a primit de multe ori mesaje ca parintii sunt bolnavi si ca au nevoie de bani. A crezut ca erau inventii ca de multe alte dati, si nu s-a dus la inmormantarea mamei de frica fratelui.


Tag-uri: tvr, viata, ziar, familieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 02 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :