FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 782
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Viata de familie a Loredanei Groza

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Viata de familie a Loredanei Groza

 Q:   Intreaba despre Viata de familie a Loredanei Groza       
Criza nu a afectat-o foarte mult pe Loredana Groza, dar a vazut ca lucrurile se misca mai greu, oamenii sunt putin speriati. Fata ei Elena nu duce lipsa de bani, deoarece tine cardul mamei ei. In relatia ei cu sotul a invatat san nu fie egoista, sa nu se certe.

Considera ca daca ai parinti care se cearta in fata ta si isi aruncau tot felul de vorbe, le mostenesti si tu fara sa vrei, ai reactii asemanatoare parintilor in situatii similare. Intr-o familie conteaza armonia si dragostea, care trebuie intretinute, si daca a facut greseli in alte relatii, si-a dat seama ca a gresit, a incercat sa nu le mai repete, chiar daca e mai dulce sa te racoresti si sa spui tot ce iti vine, dar daca te abtii cateva secunde in moment ul in care ai tendinta sa intri in drama respective, si tu si partenerul va simtiti mai bine.

Crede ca dragostea e o energie pe care o construiesti, are un semnal primordial, o privire, un gest, mirosul, e ceva care te face sa intelegi ca tu si cealalta persoana, puteti avea o relatie mai mult decat banala. Este deranjata de oamenii care spun ca ala canta mai bine decat ala, sau ala e mai slab sau mai gras. Crede ca un artist atunci cand e pe scena, nu poate fi comparat cu altii, e un act artistic nu se masoara, ca la aprozar.

O evadare pentru ea e scena, e singurul moment in care este ea cu adevarat, in care poate sa faca ce vrea, sa zica ce vrea, este libera. Scena este pamantul ei cucerit, acolo isi permite sa fie ea, pentru ca e tare greu sa fii tu insuti in ziua de azi.


Tag-uri: familie, parinti, fataCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 10 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :