FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 405
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Povestea Succesului Lui Irinel Columbeanu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Povestea Succesului Lui Irinel Columbeanu

 Q:   Intreaba despre Povestea Succesului Lui Irinel Columbeanu       
In studentie Irinel Columbeanu a lucrat ca inginer energetic la combinatul de crestere a porcilor de la Balotesti, unde dupa ce a inventat un program pe calculator, pentru dozarea furajelor, a constatat ca el repartiza o anumita cantitate de hrana animalelor, iar la destinatie ajungea mult mai putina, si, in consecinta, a raportat la organizatia de partid.

Insa, in loc de multumire ca a sesizat raportarile false, a fost dat afara dupa 8 ani de munca la combinat. Asa a ajuns, om cu facultate, analist programator la o antrepriza de constructii. A cunoscut apoi doi francezi care l-au luat ca partener intr-o afacere, acesta fiind inceputul carierei de afacerist.

Fiind fiul unui functionar guvernamental, Irin el se bucura de toate avantajele pe care le aveau copiii de nomenclaturisti. Afaceristul nu a recunoscut niciodata ca a avut statut privilegiat datorita tatalui sau. Tatal sau obisnuia in vremea lui Ceausescu sa apeleze la trei dintre tinerii petrecareti ca sa il ia pe Irinel la distractii, care erau intr-o gasca de copii de oameni influenti in jurul mezinului familiei Ceausescu, Nicusor, acestia erau Jean Maurer, fiul fostului prim-ministru Ion Gheorghe Maurer, Madalin Voicu, fiul regretatului maestru Ion Voicu, si Serghei Mizil, fiul "numarului doi" din Comitetul Central, Paul Niculescu Mizil, si sufletul grupului de prieteni ai lui Nicu Ceausescu. In topul celor mai bogati romani, publicat de revista Capital, Irinel Columbeanu este mentionat ca posesor al unei averi de 60 de milioane de dolari.

Obiectele de activitate declarate sunt activitatile de consultanta pentru afaceri, intermedieri in comertul cu diverse produse, activitati de arhitectura si transporturi.

In urma cu doi ani, Irinel Columbeanu a inceput sa investeasca si in domeniul materialelor de constructii, promovand pe piata un produs revolutionar inventat de un inginer francez. Oficial cea mai profitabila afacere a lui Irinel este Promotion Group International SRL, reprezentantul in Romania al firmei franceze Alcatel.


Tag-uri: inginer, combinat, afacerist, activitatiCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 10 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :