FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 979
Votes: 1
Fame Riser
          
Fame Rank
1
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Parinti si copii

Tag-uri Populare


literatura   opera   comentariu   caracterizare   roman   referat   poezie   personaj   arta   viata   timp   iubire   caracterizare indirecta   caracterizare directa   zambet   sarut   dragoste   cultura   povestirea   poet   filme   dorinta   fericire   dreptate   prietenie   basm   poveste   univers   eseu   sentimente   amintiri   frumusete   ganduri   lacrimi   relatii   aminitiri  

All Tags

Famous Forum

 

Parinti si copii

 Q:   Intreaba despre Parinti si copii       
Parinti si copii Cu cat inaintezi in varsta, realizezi ca rolul parintilor incepe sa se schimbe. Daca in copilarie era acela de a avea grija de toate dorintele tale, cescand ai observat cum zambetele lor se raresc, se schimba.

Te trateaza cu maturitatea lor, in speranta ca tu vei deveni un om matur, cat mai repede. Probabil ca au nevoie de un sprijin, pe care l - au asteptat atatia ani de grija si responsabilitate.

Cu toata grija lor, adolescenta e varsta in care parintii intra in conflict cu “ cei mici “, din excesul de zel. Acest lucru se intampla in general in cazul fetelor. Sincer, si eu ma tem pentru asta; stiu ca daca o sa am o fata, undeva in viitorul indepartat, o sa ma tem la varsta adolescentei pentru ea.

Sunt baiat, e normal sa stiu multe ganduri si lucruri care m - ar face sa renunt repede la idea de a avea un copil. Acum sunt copil, dar ma gandesc cu o stranie indoiala la ziua in care voi fie u insumi un parinte, iar fiica’mea va vrea sa iese noaptea, va veni cu tipu’ acasa, mie imi va veni sa il bat butin, poate il scutur de gandurile lui sinistre.

Acum nu cred ca toti sunt asa cum imi cunosc eu exemplul personal, insa, cei care nu sunt vor fi probabil papagali. Asa ca, e greu de ales un tip bun.

Parinti si copii… se iubesc, se respecta, se cearta, se impaca; rad, plang, sufera, zambesc, traiesc atatea amintiri mai mult sau mai putin frumoase impreuna, incat oricate certuri ar avea intr - o viata, tot ar gasi calea de impacare.

E normal sa devina protectori cand obseva cea mai mica schimbare de comportament, insa, e anormal sa exagereze cand copilul se opreste, observa asta si il linisteste. E normal sa aiba indoieli legate de fiica’sa, fii’su, cand traim in secolul vitezei.

Droguri, alcool, cartierul, strada, calculatorul, slabiciunile, anturajul, toate reprezinta un potential pericol. E greu sa rezisti tentatiei, insa, daca ai inchide ochii, ai trece peste toate. Mai bine previ, decat sa tratez, nu ?

Parinti si copii - care isi are dreptatea ? Depinde de fiecare… daca parintele e un retard, ii dam dreptate copilului, daca e copilul un degenerat, sau debil psihic, atunci cu siguranta parintele are dreptate. Usor de zis, nu ?

Sa zicem ca am rezolvat problema…

By FW Editor


Tag-uri: parinti, adolescenta, dreptateCategorie: Eseuri  - ( Eseuri - Archiva)

Data Adaugarii: 22 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :