FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 899
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Moartea Lui Iosif Constantin Dragan

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Moartea Lui Iosif Constantin Dragan

 Q:   Intreaba despre Moartea Lui Iosif Constantin Dragan       
Marele Iosif Constantin Dragan s-a stins din viata la varsta de 91 de ani, pe data de 21 august 2008 la Palma de Mallorca in Spania. Profesorul suferea de mai multe afectiuni insa niciodata nu au fost facute publice adevaratele cauze ale mortii sale.

Trupul sau neinsufletit a fost adus in Romania pentru a fi inmormantat in orasul sau natal Lugoj. Iosif Constantin Dragan a fost inmormantat la o capela din cimitirul greco-catolic din judetul Timis iar la inmormantarea acestuia au fost prezente sute de persoane care l-au iubit si venerat. La slujba tinuta in memoria lui Iosif Constantin Dragan a fost prezent si fiul nelegitim al profesorului, Mike Fink, insa acesta a fost impiedicat sa intre in capela pen tru a asista la slujba religioasa.
Sotia Veronica Gusa Dragan nu a acceptat ca primul copil al lui Constantin Dragan sa fie prezent la slujba de inmormantare a tatalui sau.

La cimitir, Mike Fink nu a avut acces in capela unde Iosif Constantin Dragan a fost inmormantat decat dupa ce Daniela Veronica Gusa Dragan a parasit capela, aceasta neacceptand prezenta primului fiu al profesorului alaturi de ea. La inmormantarea marelui profesor au participat sute de persoane care nu au avut relatii personale cu acesta dar si mari personalitati din Romania si din strainatate.

Slujba a fost oficiata de trei episcopi si de un sobor de preoti si s-a tinut doar in prezenta membrilor familiei sale si a celor mai buni prieteni ai omului de afaceri roman, scriitor dar si istoric. Iosif Constantin Dragan a lasat drept mostenire o avere imensa de care insa se bucura doar sotia sa Daniela Veronica Gusa Dragan.


Tag-uri: palma de mallorca, religie, familieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :