FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 638
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Mayra Veronica Face Acte De Caritate

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Mayra Veronica Face Acte De Caritate

 Q:   Intreaba despre Mayra Veronica Face Acte De Caritate       
Nu mai este pentru nimeni un secret ca toate celebritatile din ziua de azi doresc sa fie remarcate de presa, facand lucruri caritabile pentru cei suferinzi. Nu de putine ori am vazut-o pe frumoasa si controversata Angelina Jolie implicandu-se in multe proiecte umanitare si calatorind in intreaga lume pentru a-i vizita pe cei nevoiasi si a le da o mana de ajutor.

La fel ca ea sunt multe vedete in intreaga lume care doresc sa ajute, unele probabil fac aceste gesturi minunate pentru ca au un suflet mare iar altele pentru ca doresc sa castige admiratia publicului si sa apara cat mai des in presa.

Mayra Veronica este una dintre vedetele din SUA care a dorit sa ii ajute pe cei aflati in situatii grele. Mayra Vero nica a avut o copilarie foarte grea deoarece a trait in saracie iar lipsa banilor a dus la o copilarie nefericita, plina de neajunsuri. Aceste suferinte din copilarie au marcat-o profund si din acest motiv ea doreste sa-i ajute pe toti aceia care sunt in suferinta.

Ea a inceput actele sale de caritate printr-un tur in sase tari: Irac, Afghanistan, Turcia, Africa de Sud, Germania si Groenlanda. Mayra Veronica a plecat impreuna cu actorul Wilmer Valderrama si comedianul Russell Peters si impreuna au incercat sa ii faca pe cei suferinzi sa zambeasca si sa le ofere cate ceva in dar.

Atunci cand s-a intors din calatorie, Mayra Veronica s-a declarat multumita de ceea ce a realizat, si mai ales s-a simtit implinita deoarece a putut intinde o mana de ajutor unor oameni care aveau nevoie. La scurt timp, ea plecat din nou, insa alaturi de presedintele George W. Bush si Gary Sinise si astfel a mai demonstrat inca o data ca se poate si ca toti cei care au un suflet mare pot da din putinul lor pentru a ajuta.


Tag-uri: presa, caritate, vedetaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 24 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :