FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 833
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Laura Cosoi In Copilarie

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Laura Cosoi In Copilarie

 Q:   Intreaba despre Laura Cosoi In Copilarie       
Laura Cosoi s-a nascut pe data de 2 ianuarie 1982 la Iasi in Romania. Ea provine dintr-o familie instarita si care a avut posibilitatea de a-i oferi Laurei o educatie deosebita. Pentru Laura, intreaga copilarie a fost o poveste frumoasa in care nu a existat cuvantul „plictiseala”. Partenerii de joaca ai tinerei copile au fost sora mai mica si verisoara.

Fetele se jucau frumos impreuna iar principala tema a jocurilor era intotdeauna sportul. Laura a fost mereu o fire energica ce nu a stat locului nici macar cateva clipe. Fiind fiica de profesoara de aerobic si dansuri sportive, Laura a inceput de mica sa exerseze si in acelasi timp sa participe la diverse competitii. Sportul a fost principala activitate a Laure i din copilarie.

Pana la varsta de 12 ani Laura a facut balet de performanta (pe langa aerobic si dansuri sportive). Baletul a insemnat mult pentru dezvoltarea calitatilor artistice. Pe atunci, dansul sportiv si aerobicul nu erau foarte cunoscute, iar cand multe tinere se intrebau despre ce e vorba, Laura deja participa la concursuri.

In copilarie, cu toate ca locuia in unul dintre cele mai mari si mai frumoase orase din tara, Iasi, parintii au avut posibilitatea de a-si construi o casa. Viata la casa era mult diferita de cea de la bloc si astfel Laura a putut sa se joace impreuna cu sora si verisoara ei nestingherite in curte. In iernile cu zapada chemau copii de pe strada si incingeau cate o bataie cu bulgari sau se luau la intrecere in confectionarea oamenilor de zapada.

Laura a urmat cursurile liceului din Iasi dar nu a renuntat niciodata la dragostea ei pentru sport. Cu toate ca visul parintilor a fost ca Laura sa ajunga o mare balerina, la varsta de 12 ani ea a renuntat la balet.


Tag-uri: copilarie, viata, cariera, actritaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :