FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 608
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Johnny Depp, cel mai fermecator pirat

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Johnny Depp, cel mai fermecator pirat

 Q:   Intreaba despre Johnny Depp, cel mai fermecator pirat       
Piraţii din Caraibe: Cufărul Omului Mort a fost aşteptat cu sufletul la gură de milioane de oameni. Nu este greu să-ţi dai seama că principalul punct de atracţie al filmului este căpitanul Jack Sparrow şi actorul care îl interpretează, Johnny Depp, omul iubit de criticii de film, care are mai mulţi fani decat orice alt actor şi care a înnebunit revistele.

Cum a reuşit? în carieră, hotărator a fost flerul cu care şi-a ales rolurile, în special necomerciale. „Nu un eşec comercial, ci un succes comercial este ceea ce mă înspăimantă cu adevărat", spunea el. După ce la începutul carierei a avut parte de un rol într-un serial de adolescenţi, 21 Jump Street, şi a devenit un idol al tinerilor, el ajurat că nu se va mai lăsa angrenat în maşinaţiile hollywo odiene şi a decis să-şi creeze propriul lui „mecanism", condus după o logică personală.
La un moment dat, era atat de sătul de rolul din acel serial, încat a început să facă scandal din orice, în speranţa că va fi dat afară. Qnd a descoperit că nu i s-a făcut curat în rulotă, în semn de protest şi-a dat foc la indispensabili în timpul filmărilor. Publicaţiile îl prezintă ca vedeta antistar, „nebunul romantic şi detaşat" sau „un artist", un „ciudat" ori visătorul, îndrăzneţul, rebelul...

Dacă Johnny Depp intenţiona să se folosească de personalitatea lui pentru a-şi promova imaginea, a reuşit, pentru că el place exact aşa cum este, fără a se complica şi cu alte strategii. De la tinereţea lui agitată - stropită cu alcool, presărată cu prafuri, tulburată de scandaluri, la căsnicia pe care o are cu cantăreaţa de origine franceză, VANESSA PARADIS, la Johnny Depp atrage totul. La 12 ani fuma, consuma droguri şi priza tutun cu bunicul său, la 13 ani şi-a pierdut virginitatea şi era implicat în acte de vandalism. A cantat în garageband-uri şi a fost chitarist în formaţia The Kids, iar cand NICOLAS CAGE i-a propus să încerce actoria, vindea pixuri. Un trecut mult prea interesant şi rebel pentru a ne lăsa indiferenţi. In linii mari, acesta este Johnny Depp, omul care îl întruchipează pe Jack Sparrow. Ce lucruri au putut convinge un nonconformist să aleagă acest rol? Mai mult decat provocarea, a fost ocazia de a construi pe cineva. în consecinţă, s-a întamplat ce era uşor de prevăzut: şi-a propus să creeze un pirat diferit de tiparul cu care sîntem obişnuiţi., Jack Sparrow este cel mai bun rol pe care l-am jucat vreodată. Este prelungirea perfectă a personalităţii mele turbulente", spunea la un interviu pe care l-a acordat după încheierea filmărilor la Piraţii din Caraibe: Cufărul Omului Mort.

Pentru rol, şi-a placat o parte din dantură cu aur. După ce şi-a făcut prima oară intervenţia, a revenit la dentist şi a cerut să i se îmbrace mai mulţi dinţi, pentru că nu ştia sigur cum vor reacţiona producătorii şi voia să mai aibă unii de rezervă, „cu care să negocieze". La cateva luni de la încheierea filmărilor, cand a fost întrebat de ce are în continuare dantura placată cu aur, a explicat: „Eram într-un avion şi mă întorceam în Franţa, cînd mi-am dat seama brusc că mă aflu la o distanţă uriaşă de singurul tip care ar fi putut să facă operaţiunea inversă şi să-mi «dea» dinţii înapoi."
A avut personajul lui succes? Apreciaţi singure: după prima serie a filmului, cîştigurile au fost fabuloase, 1,2 miliarde de dolari, iar el şi-a cumpărat o insulă în Caraibe.

La 41 de ani, îmbrăcat într-un tricou alb, cu jeanşi, vestă şi o pălărie Borselino, Johnny Depp arată mai proaspăt şi mai chipeş ca oricînd. Subiectele lui preferate sînt familia şi educaţia biculturală a celor doi copii, LILY-ROSE şi JACK. Johnny mărturiseşte că el vorbeşte cu micuţii în engleză, pentru a nu-i învăţa franceza lui stîlcită. „Am încă cel mai prost accent francez, dar lucrez la el", glumeşte actorul. Revenind la film, în special la personajul lui, spune că entuziasmul său debordant în crearea şi apoi recrearea personajului a stîmit oarecare îngrijorare în studio. „Studioul era îngrijorat că voi crea un fel de pirat gay, iar eu le explicam că doresc să creez un personaj neadaptat, cu o personalitate poznaşă şi răutăcioasă."

Posibilitatea de a contura un personaj a fost unul dintre motivele pentru care nu a refuzat continuarea filmului - aşa cum, cu caţiva ani înainte, l-a convins să accepte rolul - deşi considera ideea revoltătoare. în acelaşi timp recunoaşte că, deşi adult, a fost prins de aventurile cu piraţi. „M-am lăsat prins de poveste, pentru că am văzut că e un film de familie, la care se înghesuie milioane de copii ce vor să vadă piratul nebun pe care l-am creat şi să-i urmărească aventurile, alături de Will şi Elizabeth." „Şi în plus, după cum se spune, nu este visul oricărui băieţel să devină pirat?"

Unul dintre modelele după care şi-a construit personajul a fost chitaristul de la Rolling Stones, KEITH RICHARDS. „Keith a fost întotdeauna pentru mine un erou şi simţeam că piratul secolului 18 era un fel de vedetă rock and roll. Cine ar fi putut să mă inspire mai bine decat Keith Richards?" în plus, era planificat ca Keith Richard să aibă o scurtă apariţie ca tată al căpitanului Jack Sparrow, dar a trebuit să renunţe pentru că avea de onorat un contract şi să plece într-un turneu mondial cu Rolling Stones. Anul trecut a caştigat 40 de milioane de dolari, ceea ce l-a transformat într-unui dintre cei mai bogaţi actori din lume, lucru pe care nu-l consideră esenţial în viaţă. „Pentru mine, banii nu înseamnă decat libertatea pe care mi-o pot cumpăra cu ei. Aş putea fi fericit şi cu cateva sute de dolari, atat timp cat aş putea plăti chiria pentru apartament şi mi-aş îngriji familia."


Tag-uri: celebritate, filme, hollywoodCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 23 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :