FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 483
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Irina Marinescu In Copilarie

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Irina Marinescu In Copilarie

 Q:   Intreaba despre Irina Marinescu In Copilarie       
Irina Marinescu s-a nascut pe data de 18 ianuarie 1989 in Botosani. Ea provine dintr-o familie de oameni gospodari; bunicul lucrand marochinarie. Parintii Irinei Marinescu si-au dorit foarte mult un copil. Irina Marinescu a fost o fetita foarte frumoasa si cuminte, necreandu-le parintilor neplaceri si probleme intr-un mod deosebit.

Deoarece parintii lucrau foarte mult si aveau un program incarcat, Irina Marinescu a crescut la bunicii sai din Botosani. Batranii i-au oferit copilei tot ceea ce si-a dorit, aceasta fiind rasfatata lor. Educatia aleasa data de bunica sa a ajutat-o enorm in viata, dar si principiile si regulile pe care le-a urmat cu sfintenie, asa cum a fost sfatuita de mica. Bunicii sai o plimbau pr in parc sau o duceau sa se joace cu copii din vecini. Bunicul sau era marochiner iar balconul apartamentului era transformat intr-un mic atelier, spatiu ce o fascina mereu pe tanara Irina si care o facea tot mai curioasa, neavand permisiunea bunicului de a intra in atelier.

Fiind doar un copil, era foarte curioasa si atunci cand bunicul o scapa din ochi, Irina se furisa pe balcon si se minuna de toate sculele bunicului, cu care acesta lucra. Lipsa parintilor o simtea insa constant deoarece acestia o luau seara, cand veneau de la serviciu, si dimineata o aduceau inapoi la bunici.

Asadar, Irina Marinescu nu petrecea prea mult timp cu ai ei. Mama sa incerca mereu sa inlocuiasca timpul pierdut in care nu era alaturi de fetita, daruindu-i acesteia toate jucariile pe care le dorea, facandu-i si nenumarate surprize. Surprizele facute de parinti inlocuiau pentru moment lipsa lor. Cele mai placute momente ale copilariei erau la sfarsitul saptamanii cand toti membrii familiei stateau impreuna.


Tag-uri: copilarie, principii, momente, familieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 01 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :