FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 438
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Inceputurile lui Paco Rabanne

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Inceputurile lui Paco Rabanne

 Q:   Intreaba despre Inceputurile lui Paco Rabanne       
Francisco Rabaneda Cuervo, mai bine cunoscut insa nu dupa numele real ci dupa numele brand-ului sau Paco Rabanne, s-a nascut la data de 18 februarie 1934 in oraselul San Sebastian, in Tara Bascilor din Spania. El este unul dintre cei mai renumiti creatori de moda din intreaga lume.

Inca de copil nu a avut o viata prea usoara si s-a lovit mereu de greutati deoarece locuia doar cu mama sa, iar situatia lor financiara nu era una deloc usoara. El a reusit impreuna cu mama sa emigreze din Spania in Franta in momentul izbucnirii Razboiului Civil din Spania, pentru a-si proteja viata si pentru a incerca sa puna pe picioare un viitor mai bun.

La acea vreme, Paco Rabanne nu avea mai mult de 5 ani si nu stia foarte bine ceea ce se intampla in jurul sau, insa mama sa era cea care avea grija ca totul sa fie bine. In plus ca bunica sa era o femeie de o inteligenta rara si nu dorea ca cei ce vor ramane in urma ei sa fie victime ale unei vieti dure.

Cand a crescut si a ajuns la varsta adolescentei, Paco Rabanne a urmat cursurile pentru a deveni arhitect deoarece pe atunci era o meserie foarte buna si in acelasi timp de viitor. In plus, el era fascinat de creatie, pricepandu-se foarte bine la modelarea de machete si orientare in spatiu.

Nu dupa mult timp de la inceperea cursurilor sale, Paco Rabanne a abandonat totul inca din fasa, iar aceasta profesie a ramas in urma in favoarea celei de creator de moda, o alta metoda de a-si expune talentul sau creativ. A mostenit aceasta pasiune a sa pentru haine si creatie in mod special, de la mama sa care a lucrat pentru o vreme in Spania ca asistent in cadrul faimoasei case de moda Balenciaga.

Faptul ca a mostenit aceasta pasiune de la mama sa, a facut ca el sa urmeze o cariera in lumea modei si sa renunte la cariera de arhitect.


Tag-uri: brand, creator, modaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 06 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :