FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 457
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Inceputurile carierei Iuliei Dobrin

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Inceputurile carierei Iuliei Dobrin

 Q:   Intreaba despre Inceputurile carierei Iuliei Dobrin       
Atunci cand este rostit numele Iulia Dobrin deja toata lumea din jur tresare. De ce? Pentru ca Iulia Dobrin este faimoasa creatoare de lenjerie intima cunoscuta sub numele de I.D. Sarrieri. Iulia si-a inceput cariera inca de tanara. Pe vremea cand era studenta la Academia de Studii Economice in Bucuresti, Iulia adora sa viziteze magazinele de lenjerie intima, uneori reusind sa isi mai si cumpere cateva accesorii. Nu de putine ori le povestea colegelor de facultate cat de mult si-ar dori sa aiba propria ei colectie de lenjerie intima. Era ca orice tanara de varsta ei, visatoare.

Intr-o buna zi ea s-a decis sa se apuce de afaceri. Cum? S-a apucat sa procure lenjerii intime de la diverse brand-uri celebre dupa care le distribuia la diverse magazine si chiar printre colegi. Iubea enorm de tare dantela si matasurile fine reusind cu greu sa reziste tentatiei de a opri pentru ea tot ce avea.

Iulia a inceput sa studieze piata de desfacere a acestui gen de lenjerie si intr-o zi, cand studia paginile unei reviste, ca orice student in sesiune, a descoperit un loc minunat in care visa sa ajunga. Era pentru ea perfectiunea, paradisul.

La scurt timp dupa ce devenise cunoscuta printre prieteni ca o mare si infocata fana a lenjeriei intime si a matasurilor, Iulia a primit o mare surpriza din partea parintilor. Acestia i-au oferit ocazia de a-si deschide propria afacere in domeniu. Acest lucru si-l dorea de foarte mult timp numai ca lipsa banilor a impedicat-o mereu. Astfel, cu ajutorul parintilor ea a cumparat o fosta fabrica de confectii unde a renovat absolut tot.

Usor, usor a inceput sa studieze cat mai mult lumea in care urma sa se afirme si in fiecare zi isi repeta ca nu viseaza, ca totul este realitate. Dorinta imensa de a lucra cu dantele si matasuri a mobilizat-o si ajutat-o sa nu se piarda cu firea si sa se pregateasca intens pentru viitorul ce o astepta.


Tag-uri: creatoare, enjerie, vedetaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 16 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :