FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 655
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gentile Louis Vuitton

Tag-uri Populare


moda   stil   vedete   creatori   eleganta   casa de moda   designer   lux   pret a porter   jeans   blugi   creatie   model   franta   haute cuture   pantofi   levi strauss   colectie   armani   lenjerie intima   accesoriu   trend   dior   alber elbaz   1889   jeanne lanvin   jacques lenoir   practic   bijuterie   prada   guci   cristobal balenciaga   nicholas ghesquiere   gaby aghion   1952   madamme celine vipiana  

All Tags

Famous Forum

 

Gentile Louis Vuitton

 Q:   Intreaba despre Gentile Louis Vuitton       
Monograma LV este monograma care te scoate din anonimat. Marc Jacobs a facut din gentile Louis Vuitton un fenomen mondial. Au fost vazute la bratul Madonnei, Umei Thurman, a lui Sarah Jessica Parker, Naomi Campbell si Jennifer Lopez, aceasta din urma chiar fiind la un moment dat imaginea acestor genti Louis Vuitton. Dar pentru ca modelele sale au un asa succes peste tot in lume, Jacobs nu pune prea mare pret pe aprecierea starurilor. Acesta a afirmat ca vrea sa faca din geanta insasi o vedeta, iar daca si vedetele vor sa o poarte, e un lucru bun.

In primul sau show pentru Vuitton din 1998, Jacobs s-a incapatanat sa prezinte o singura geanta, doar ca sa nu faca ceea ce toata lumea astepta de la el, si anume sa nu continue povestea legendarelor genti Vuitton. Acum, oricat de mult iubeste linia pret-a-porter, se intereseaza mereu in fiecare zi in ce stadiu este colectia de genti. Acesta afirma: „Eu cred ca gentile Vuitton au un mare succes pentru ca brandul poate fi usor identificat si apeleaza la acea parte a naturii umane care doreste aprecierea semenilor. Oamenii vor sa faca parte din acest club”.

Probabil ca Marc Jacobs este cel mai copiat designer in viata, afirmand ca nu il deranjeaza acest fapt deoarece inseamna ca face ceva ce este pe gustul multora. Insa nici cel mai talentat falsificator nu a reusit sa copieze modelele din gama „Eye Love”, facuta in colaborare cu artistul japonez Takashi Murakami- genti eleborate in culori pastelate, cu accesorii aurii, mici lacate si inele alaturi de nelipsitele monograme.

Tot acest succes este datorat calitatii ireprosabile ale gantilor si a modului in care sunt confectionate si cusute. Si in prezent, fabricarea gentilor respecta acealeasi precepte lasate ca litera de lege de catre fondatorul acestui mare imperiu al modei - Louis Vuitton.

Este de departe cel mai profitabil model, crescand vanzarile firmei cu 300.000 milioane de dolari. Cand se testeaza o geanta, fermoarul este inchis si deschis de 5.000 de ori si orice model este supus unor teste de rezistenta la temperaturi extreme si conditii dure de transport. Un vestit geamantan Louis Vuitton este confectionat in 150 de ore, iar in fiecare zi se fac cate 150 de genti LV.

In prezent, casa de moda Louis Vuitton lanseaza nenumarate colectii, printre care si cele de imbracaminte, de ceasuri, de accesorii si de bijuterii pretioase prevazute cu diamante. Toate aceste colectii s-au bucurat de un succes incredibil, urcand la cer incasarile casei. Insa ele nu au atins nici indeaproape succesul fulminant al gentilor si geamantanelor care au devenit chiar emblema casei de moda Louis Vuitton.

Sursa Imaginii - estore.websitepros.com


Tag-uri: naomi campbell, jennifer lopez


- Coafura si machiajul anilor '60 (65 visits)

- Stilul vestimentar boem (35 visits)

- Casa de moda Lanvin (28 visits)

- Gentile Louis Vuitton (26 visits)

- Sandalele (26 visits)

- Verighetele vedetelor (25 visits)

- Istoria Blugilor (23 visits)

- Machiajul anilor '30 (21 visits)

- Casa de moda Chloe (21 visits)

- Casa de moda Balenciaga (21 visits)

- Despre Giorgio Armani (19 visits)

- Trenciul (18 visits)

- Marchesa (16 visits)

- Anii '60 in lumea modei (15 visits)

- Geanta Hermes (14 visits)


Categorie: Moda  - ( Moda - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :