FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 494
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Elie Saab Este Unul Din Cei Mai Renumiti Designeri Din Lume

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Elie Saab Este Unul Din Cei Mai Renumiti Designeri Din Lume

 Q:   Intreaba despre Elie Saab Este Unul Din Cei Mai Renumiti Designeri Din Lume       
Dupa experienta cu magazinul deschis la varsta de doar 18 ani in Paris si succesul imens de care s-a bucurat atunci, Elie Saab a decis sa mearga in Beirut si sa isi incerce si acolo norocul.

Totul s-a potrivit ca o manusa deoarece acolo si-a deschis atelierul de creatie si lucra cu oameni din tara sa, astfel ei se intelegeau mai bine iar acestia lucrau mult mai repede decat o faceau cei din Paris. Astfel, Elie Saab si-a prezentat prima colectie a sa la Beirut si a avut un foarte mare succes, comenzile pentru ceea ce el crease venind imediat la atelier si nu numai din Liban, ci din intreaga lume. Imediat dupa ce si-a onorat toate comenzile, Elie Saab nu s-a limitat doar la o colectie si a muncit in continuare pentru a lansa multe alte creatii personale si a impresiona in continuare pe toate reprezentantele sexului frumos insa si pe barbati deoarece se stie ca intotdeauna cei mai duri critici in orice materie sunt barbatii. Ei bine, Elie Saab a reusit sa lanseze multe alte creatii si astfel a devenit cunoscut si admirat in intreaga lume.

In anul 1998 el a prezentat la Milano prima sa colecÅĢie pret-a-porter, iar peste cativa ani a avut loc prima sa colectie prezentata la Paris. Sediul principal al afacerii sale este la Beirut, edificiul impozant si luxos de patru etaje l-a costat 3,6 milioane de dolari. In anul 1999 acesta a creat rochia pe care Rania de Iordania a purtat-o la ceremonia sa de incoronare. Elie a fost un ecou al succesului fulminant ce avea sa vina in anul 2002. In acest an Saab a Imbracat-o pe Halle Berry in celebra rochie in care a castigat Oscarul. De atunci, vedete precum Beyonce, Catherina Zeta Jones, Anne Hathawaz, Melanie Griffits si multe altele au fscut o adevarata pasiune pentru creatiile sale. Din punct de vedere al afacerii sale, Elie Saab are una dintre cele mai profitabile intreprinderi de moda din lume, fiind unicul proprietar.

O rochie haute-cuture ce-i poarta semnatura poate ajunge si la 16.000, iar o rochie de mireasa - 65.000 de euro. In medie, casa lui de moda vinde in jur de 800-1.000 de rochii cuture pe sezon si in jur de 200 de rochii de mireasa. Acesta afirma ca, desi este atent la ceea ce se petrece in moda, nu urmeaza trendurile si nu copiaza.

Tot ceea ce face, face dupa forma femeilor care vor sa arate elegant. Iar el le ofera aceasta eleganta prin creatiile sale.


Tag-uri: designer, milano, modaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 18 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :