FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 507
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Jennifer Hawkins

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Jennifer Hawkins

 Q:   Intreaba despre Despre Jennifer Hawkins       
Jennifer Hawkins s-a născut în oraşul australian numit Newcastle, care se afla la două ore la nord de Sydney, în anul 1984. Aceasta regiune, denumita “oras vapor” are o predominantă cultura de plajă, ceea ce face mediul perfect de a-ti intemeia o familie acolo.

Jennifer a fost cea mai mica dintre cei patru copii, o poziţie care a expus-o la o multime de influenţă şi de tutelă din partea fraţiilor ei care erau mai în vârstă. Părinţii ei, Gail care era casnica si managerul companiei de trenuri, Robert, au ramas căsătoriti si sunt fericiti pana in aceste zile.

Unul dintre primele hobby-uri a lui Jennifer a fost dansul, ea a luat ceva lectii de dans până la vârsta de 5 ani. În timp ce ea a fost dedicată dansului, acesta niciodată nu a stat în calea educaţiei ei, si a început sa frecventeze Barnsley Public Primary School şi apoi si-a continuat studiile la West Wallsend High School. În cursul acestor ani, Jennifer a fost privita ca o studenta liniştita şi a fost întotdeauna printre cei mai buni studenti din clasa ei.

Jennifer Hawkins devina majoreta

Fiind o persoană inteligentă şi responsabilă, Jennifer ştia că, indiferent de preocupările sale pe care urma sa le întreprindă, ea ar avea nevoie de un plan de siguranţă la care sa se intoarca, dacă lucrurile nu ieseau asa cum si-a inchipuit ea. Deci, ea a continuat să meargă la şcoală şi a câştigat un certificat juridic referitor la administrarea si munca de secretariat si de birou.

Chiar şi în timp ce lucra pentru firma de avocatura din orasul Newcastle Braye Cragg în anul 2001, Jennifer niciodată nu a pierdut din vedere ambiţiile sale in ceea ce priveste modelingul. In acelasi an, ea a castigat un concurs naţional de dans.

Agilitatea ei de pe ringul de dans a condus-o pe Jennifer pentru a-si încerca norocul la sporturi pe apa, şi nu atrecut mult timp si ea a devenit dependenta de surf şi de wakeboarding. Pasul următor in ceea ce priveste profesia sa a fost de a deveni majoretă pentru echipa din Newcastle, Knights Rugby League.

Jennifer Hawkins apare ca si model

Jennifer s-a dedicat trup si suflet noului său loc de muncă, adica acela de majoreta, şi în anul 2001 ea a fost numita “Majoreta Anului” la Liga Nationala de Rugby. Acest lucru a dus la aparitia ei pe coperta revistei Big League, publicatia oficiala a Ligii Naţionale de Rugby.

Din acel moment, cariera de modelling cu norma intreaga a fost la îndemână lui Jennifer. Ea a făcut această mutare in ceea ce priveste cariera sa în anul 2002. După ce a lucrat ca si model pentru un student designer si a aparut intr-un spectacol de moda, ea a trecut la concursuri de frumusete. Nu a trecut mult timp si ea a fost încoronata ca Newcastle's Miss Surfest.

Jennifer a terminat participare la cel de-al treilea concurs de la Bartercard Miss Indy, apoi a jucat într-o reclama difuzata la TV pentru Newcastle Knights Store. Aceasta aparitie a sa i-a adus o serie de contracte prin care i se ofereau locuri de muncă in modeling, cu Airtime Clothing si revista Dirt Action.
Jennifer Hawkins este Miss Australia

Apoi Jennifer a luat o pauza de o viaţă atunci când ea a câştigat titlul de Miss Australia. Cu acest lucru ea a captat atat atenţia naţionala cât şi accesul pentru a participa la cea de-a 52-a ediţie a concursului Miss Univers care va avea loc in Quito, Ecuador, în luna iunie a anului 2004.

Sub privirea atentă a proprietarului concursului, Donald Trump, a peste 7500 de spectatori, şi a unui numar estimativ de 600 milioane de telespectatori la TV din 180 de ţări, cele mai frumoase femei din lume defilau pe scena imbracate in rochii de seara, in costume de baie şi tineau discursuri despre pacea lumii.

În final, juriul – din care facea parte si Bo Derek, castigatoarea The Apprentice a lui Bill Rancic, precum şi modelele care au aparut in de costume de baie in revista Sports Illustrated, Elsa Benitez şi Petra Nemcova – a numit ca si finaliste pe Jennifer şi Miss SUA Shandi Finnessey.

După lunga deliberare, Jennifer a devenit prima australianca care a castigat titlul de Miss Univers, de la Kerry Ann Wells, care a castigat titlul în anul 1972. Împreună cu cateva zorzoane scumpe cum ar fi produsele cosmetice, un candelabru de cristal şi o diaderma, ei i s-a oferit o bursa la o şcoala de film de 45.000 de dolari şi un apartament de lux in New York City pentru a-l putea folosi pana la urmatorul concurs de Miss Univers cand va fi desemnata o alta castigatoare a coroanei.

Jennifer Hawkins ca si Miss Univers

În timp ce Jennifer a apreciat toate aceste premii, ea a fost entuziasmata în special de posibilitatea de a putea deveni un ambasador pentru anumite organizaţii de caritate cum ar fi Global Health Council, amfAR, Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation si YouthAIDS.

Jennifer a spus că ceea ce si-ar dori cel mai mult este de a deveni un anchorwoman pentru o emisiune de ştiri la nivel naţional. Între timp, ea pretinde că a intrat în negocieri pentru a aparea alaturi de Shandi Finnessey într-un film erotic muzical de la Bollywood în care ea ar trebui sa ramana goala pusca.

În afară de anii ei de lungă şedere în New York City, Jennifer se bazează in Sydney pe plaja din suburbie a lui Bondi , unde niciodată nu ratează o ocazie de a merge sa faca surfing.

By FW Editor


Tag-uri: modelCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 14 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :