FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 432
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Irina Marinescu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Irina Marinescu

 Q:   Intreaba despre Despre Irina Marinescu       
Irina Marinescu s-a nascut pe data de 18 ianuarie 1989 in Botosani, Romania. Face parte din generatia de tineri designeri romani.

Este absolventa Universitatatii de Arta Bucuresti- sectia Moda din cadrul Facultatii de Arte Decorative si Design. Inca de la varsta de 2 ani a fost pasionata de desen, dorind sa devina pictor. Insa mai tarziu si-a descoperit reala pasiune- designul vestimentar.

Timp de 6 luni si-a facut stagiul de practica la Venera Arapu. A debutat cu prima sa colectie in 2003, in cadrul Premiilor Pantene, ceea ce a constituit pentru ea o adevarata rampa de lansare. Acest eveniment a fost urmat de o colectie in 2004 la Clubul Diplomatic. Iubitul Mariei este Bogdan, regizor de spoturi publicitare , in varsta de 27 de ani.

Impreuna au un copil de 6 luni- Luca, despre care Maria afirma ca este ce mai mare realizare a sa. Se considera o mama atipica- nu doar pentru ca nu a citit nicio carte despre cresterea bebelusului, dar si fiindca lupta din rasputeri sa-l caleasca de mic pe Luca afirmand „Lumea in care traim e o jungla, iar daca iti tii copilul intr-un glob de cristal, nu-i faci decat rau!”

In planurile sale personale viitoare se afla o noua colectie, dar si o calatorie la Paris.


Tag-uri: designer, generatie, colectie, publicitateCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 01 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :