FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 546
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Ionut Iftimoaie

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Ionut Iftimoaie

 Q:   Intreaba despre Despre Ionut Iftimoaie       
Ionut Iftimoaie s-a nascut pe 26 August, 1978 in Comanesti, Bacau, Romania. El este un faimos luptator K1 din Romania.

Ionut Iftimoaie a parasit Romania cand a implinit 18 ani. El a decis sa ia viata in propriile maini plecand in Italia. Inainte sa se inceapa sa se antreneze si sa participe la batai oficiale, Ionut obisnuia la lucreze in constructii.

Ionut are a fiica numita Lisa, care acesta spune ca este cel mai important lucru din viata lui si o iubeste foarte mult.

Ionut Iftimoaie a descoperit pasiunea pentru artele martiale cand inca era un copil in timp ce se uita la filmele lui Bruce Lee. El a intrat prima data in ring in 1977 iar in 2001 a avut primul meci oficial la K1, in Italia, sub numele Ivan Drago.

El s-a insurat in 2006 cu Maria Placinta. Ea lucreaza ca model si a participat la concursul Miss Romania unde castigat medalia de bronz.

Ionut Iftimoaie are o mare pasiune pentru dans, in 2006 a acceptat propunerea de a participa la concursul TV numit "Dansez pentru tine" al canalului Pro-TV, in scop caritabil.

Din pacate Ionut Iftimoaie a hotarat sa abandoneze luptele in 2006.


Tag-uri: bacau, k1, sport, pasiune, arte martialCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 03 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :