FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 445
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Brooklyn Decker

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Brooklyn Decker

 Q:   Intreaba despre Despre Brooklyn Decker       
Brooklyn Decker s-a nascut pe 12 aprilie 1987 in Kettering, Ohio, Statele Unite ale Americii insa a copilarit in Middletown, Ohio dupa care in Charlotte, Carolina de Nord. Ea este singurul copil al familiei Decker, atat mama sa cat si tatal sau fiind specialisti in domeniul medical.

Deoarece parintii sai au activat intreaga lor viata in medicina, Brooklyn si-a dorit sa devina medic veterinar deoarece ea iubeste foarte mult animalele. Astfel se face ca ea a plecat in viata foarte convinsa ca va urma aceasta meserie in lumea medicala. Din nefericire pentru oamenii de pretutindeni, intentiile lui Brooklyn Decker de a face cariera in lumea medicala au fost intrerupte atunci cand ea a fost descoperita intr-un mall din Charlotte, Carolina de Nord de catre un agent al unei case de moda.

Agentia de modeling unde Brooklyn Decker a fost dusa, a introdus-o rapid in diferite concursuri si prezentari de moda pentru a se familiariza cu tot ceea ce tine de acest domeniu dupa care, fiind o fata foarte frumoasa si cu forme exceptionale, iar ea le-a rasplatit credinta lor prin castigarea in anul 2003 a premiului modelul anului la Connections Model and Talent Conventiona, moment de mare bucurie atat pentru ea cat si pentru cei ce si-au pus increderea in frumusetea blondei. La scurt timp dupa castigarea concursului fata zambitoare a lui Brooklyn Decker a ajuns peste tot in scoli, reviste de moda si pentru adolescenti, iar ea era foarte mandra ca toti colegii ei din scoala cat si prietenii aveau cate o copie cu revista unde tanara aparuse.

Atunci, pentru prima data, Brooklyn si-a dat seama ca nu a gresit sub nici o forma ca nu a continuat cu o cariera in lumea medicala si ca a ales sa lucreze ca model intr-o lume frumoasa si in acelasi timp extrem de controversata. Tentatiile la care ea a fost supusa la inceputul carierei au fost multe si periculoase insa ea a fost cu capul pe umeri si a stiut ce sa aleaga si de ce sa se fereasca.


Tag-uri: fhm, model, cariera, revisteCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 02 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :