FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 803
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copilaria lui Mugur Mihaescu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Copilaria lui Mugur Mihaescu

 Q:   Intreaba despre Copilaria lui Mugur Mihaescu       
Mugur Mihaescu sau mai bine cunoscut de toata lumea ca si Garcea sau Leana, s-a nascut pe data de 2 iunie 1967 intr-un satuc de langa craiova, numit Sadova. Mugur s-a nascut intr-o familie de olteni unde si-a petrecut si copilaria.

El a fost singurul copil al familiei Mihaescu, mama sa, Dorina Mihaescu fiind o profesoara renumita in sat, o femeie deosebita ce iubea muzica. Ea a fost cea care a incercat sa il indrume pe Mugur spre vioara, dar acestuia nu i-a placut nici o clipa.

Cat era ziua de lunga femeia stia ca trebuia sa munceasca alaturi de sotul sau pentru a crae un viitor copilului. Tatal lui Mugur, Stefan Mihaescu era un oltean de la mama lui ce iubea enorm sa pescuiasca. De la el a mostenit actorul pasiunea pentru pescuit. El mergea mereu cu tatal sau la peste si chiar daca era doar un copil se chinuia foarte mult sa faca fata cerintelor. A inceput sa pescuiasca la varsta de opt ani si de atunci nu s-a mai oprit.

De fiecare data cand are ocazia ia undita si fuge la balta. Inca de mic Mugur era un copil inteligent ce invata carte nu pentru ca asa doreau parintii ci pentru ca ii placea. O mare parte din merit o are mama lui pentru ca ea s-a ocupat de educatia lui Mugur. El a absolvit liceul de matematica-fizica cu media 9,50, fiind cel mai bun elev al liceului. Parintii sai erau foarte mandri de el si de aceea au vrut ca fiul lor sa urmeze Facultatea de Automatica.

Mugur le-a facut pe plac parintilor desi nu ii suradea deloc aceasta idee, el dorind foarte mult sa se indrepte spre litere. Astfel Mugur Mihaescu a devenit inginer cu acte in regula si si-a bucurat parintii dar nu a apucat sa profeseze in domeniul ingineresc. Actorul Mihaescu a fost un copil minunat ce a amuzat pe toata lumea inca de cand era un pusti.


Tag-uri: actor, copilarie, familei, pasiuneCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 16 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :