FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 891
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copilaria Celebrei Mayra Veronica

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Copilaria Celebrei Mayra Veronica

 Q:   Intreaba despre Copilaria Celebrei Mayra Veronica       
Mayra Veronica Aruca Rodriguez sau mai bine cunoscuta sub numele de Mayra Veronica s-a nascut pe data de 20 august 1977 in Havana, Cuba. Ea nu este singurul copil la parinti, mai are o sora pe nume Giselle Guzman. Tatal sau se numeste Arturo Aruca si a fost membru al grupului Los Dada, foarte bine cunoscut si apreciat in Cuba.

In anul 1984, Mayra Veronica si mama sa au plecat in SUA pentru a incepe o noua viata insa, vreme de un an cele doua au trait singure intr-o saracie crunta, viata fiind foarte grea. Astfel, Veronica si mama sa au trait mai mult prin locuinte sociale iar dupa un an tatal sau a venit in SUA , dar sora sa a ramas in Cuba pana la varsta de 13 ani.

Chiar si dupa ce tatal Veronicai a venit in SUA, viata lor a fost tot una grea, deoarece mancarea era foarte putina, ba chiar in unele zile lipsea, iar de banii nu ajungeau. Mayra Veronica era un copil studios care isi dorea sa acumuleze cat mai multe cunostinte generale, pentru a razbi in viata si a scapa de saracie.

Mayra Veronica a fost mereu cea mai buna din clasa mereu, a obtinut burse, iar acesti bani i-au permis sa se poata intretine. Mayra Veronica a studiat la Universitatea din Florida unde a urmat cursuri de balet, canto si teatru alaturi de toti studentii.

Cu timpul, cu inaintarea in varsta, Mayra Veronica a inceput sa isi schimbe aspectul fizic, corpul sau luand in greutate si ajungand sa aiba forme frumoase pana la varsta de 15 ani.

Mayra Veronica a renuntat la cursurile de balet iar la varsta de 15 ani a avut prima relatie cu un tanar, cu un artist. Acesta nu de putine ori i-a pictat trupul aratandu-si maiestria si frumosul in meseria pe care o practica.


Tag-uri: cuba, florida, balet, teatru, aspect, copilarieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 24 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :