FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,430
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Copilaria Alinei Sorescu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Copilaria Alinei Sorescu

 Q:   Intreaba despre Copilaria Alinei Sorescu       
Alina Sorescu s-a nascut pe data de 14 iulie 1986 la Bucuresti, Romania.

Alina provine dintr-o familie cu bune posibilitati materiale. Fiind talentata de mica, tatal ei a inscris-o la diferite concursuri muzicale. Ea a fost acceptata in faimosul grup Minisong condus de regretatul Ioan Luchian Mihalea. Fiind un tanar talent, conducatorul grupului Minisong a luat-o la toate spectacolele muzicale realizate cu grupul si individual a participat aproape la toate concursurile organizate in perioada copilariei ei. Parintii Alinei Sorescu erau mandri de mica lor vedeta ce urca pe scena alaturi de nume mari ale muzicii romanesti.

Marele debut al Alinei a fost in anul 1994 cand a participat la Festivalul de Muzica pent ru Copii ce a avut loc la Bucuresti. Micuta membra a familiei Sorescu a ocupat locul I si insotind-o la concurs parintii au fost cei mai fericiti.

Doi ani mai tarziu Alina a participat la acelasi festival organizat de data aceasta cu copii din toata tara. A fost un pas important pentru Alina pentru ca erau mult mai multi copii talentati iar sansele de a fi pe podium erau mult mai mici. La finalul festivalului norocul i-a suras Alinei castigand din nou locul 1. Astfel, mica vedeta a intrat in atentia tuturor oamenilor din lumea muzicala. Alina nu cucerise doar pe oamenii mari ai muzicii romanesti ci si intreg poporul roman.

Dupa aparitiile Alinei Sorescu toate fetitele se visau pe o scena cantand, dar numai una era vedeta. In timpul aceluiasi an Alina a primit dreptul la un recital in cadrul bine cunoscutului festival Cerbul de Aur. A fost o mare onoare pentru ea si pentru familia ei sa se afle acolo pe scena si sa sustina recitalul alaturi de mari nume ale muzicii usoare atat din tara cat si din strainatate.

Anul 1997 a fost ce mai bun an pentru Alina si inceputul unei cariere muzicale de succes. In acelasi an, ea si-a lansat primul album intitulat „Voi fi o stea” ce a patruns in casele tuturor romanilor si s-a bucurat de un urias succes. In anii ce au urmat Alina a mai lansat inca 4 albume de succes devenind o faimoasa cantareata.


Tag-uri: cantareata, prezentatoare, copilarieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 16 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :