FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 445
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Comandamobila.ro: sansa de a comanda mobila dorita

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   divertisment   femei   filme   ziar   frumusete   educatie   oferte   politica   auto   portal   pariuri   internet   gratis   electronice   frizuri   tv   coafuri   copii   video   monden   evenimente   pc   web   firma   moda   subtitrari   2009   revista   publicitate  

All Tags

Famous Forum

 

Comandamobila.ro: sansa de a comanda mobila dorita

 Q:   Intreaba despre Comandamobila.ro: sansa de a comanda mobila dorita       
Comandamobila.ro: sansa de a comanda mobila dorita Nu sunt foarte multe site-uri (nu romanesti cel putin) care sa ofere posibilitatea cumparatorilor sa isi comande exact produsele dorite. Ma refer in special la site-urile care primesc comenzi speciale pentru diferite tipuri de produse; in cazul nostru elemente de mobilier.

Mobila la comanda este ceva destul de comun insa cele mai multe magazine primesc comenzi doar la reprezentante si doar dupa ce cumparatorul a efectuat o plata in avans (garantie).

Comandamobila.ro a introdus un nou tip de mobilier la comanda: cel realizat dupa un proiect. Prin acest proiect, clientul isi poate alege exact tipul de material folosit, culoarea mobilierului, forma, marimea si poate solicita realizarea propriilor creatii de mobila.

Termenul "proiect" te duce cu gandul la ceva destul de complicat i nsa nu este deloc asa. In cazul in care clientul nu are un proiect facut, comandamobila.ro pune la dispozitia acestuia un consultant ce il va ajuta in realizarea acestui proiect. Cu ajutorul acestui profesionist si depinzand de complexitatea mobilierului solicitat, intocmirea unui proiect poate dura intre cateva minute si cateva ore. Oricum, totul este facut in fata clientului iar acesta poate modifica proiectul sau poate adauga elemente noi de cate ori doreste. Dupa intocmirea acestui proiect, se va semna un contract intre magazin si cumparator. Ultimul pas este realizarea efectiva a proiectului. Din nou, in functie de complexitate, durata de realizare a mobilierului se incadreaza intre 3 si 10 zile lucratoare.

Prin acest sistem (unul nou in Romania), comandamobila.ro asigura clientul ca va avea parte de cele mai bune piese de mobilier si, de ce nu, de seturi de mobilier unicat. Sansele ca altcineva sa mai vina cu aceleasi idei de proiecte sunt extrem de reduse.

Comandamobila.ro este cu siguranta un pas inainte in industria de mobilier la comanda din Romania. Practic, comandamobila.ro ofera cateva optiuni extrem de importante in ceea ce priveste mobilierul facut la comanda: unicitate, rapiditate si calitate.

By FW Editor


Tag-uri: magazin, mobila, siteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 24 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :