FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 213
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Calvin Klein: Pasiunea Unui Designer

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Calvin Klein: Pasiunea Unui Designer

 Q:   Intreaba despre Calvin Klein: Pasiunea Unui Designer       
Calvin Klein s-a nascut pe 19 noiembrie 1942 in Bronx, New York si a venit pe lume intr-o familie de ungari care aveau la origini influente evreice. Parintii sai au fost Flo si Leu Stern, doi emigranti unguri de origine evrei. Calvin a crescut in cartierul de emigranti Mosholu Parkway, in clasa mijlocie.

Inca de mic, insa mai mult din adolescenta, el a dezvoltat o foarte mare pasiune pentru moda si desen, pierzandu-si o mare parte din timpul sau realizand nenumarate schite de rochii si costume pentru femei. Dupa absolvirea Liceului Industrial de Arta, Calvin Richard Klein a mers la Manhattan pentru a urma cursurile Institutului de Moda si Tehnologie deoarece acolo el putea invata cele necesare pentru a-si urma pa siunea pentru craetie. Timp de cinci ani a fost designer pentru mai multe magazine din New York, iar apoi s-a decis sa isi deschida propria companie.

A fost protejatul Baronului de Gunzburg, pe care l-a considerat mentorul sau si totodata sursa sa de inspiratie. Prima sa mare prezentare de la New York Fashion Week a fost un mare succes si multi l-au considerat urmatorul Yves Saint-Laurent.

Inspirat fiind de stilul de viata proaspat si tineresc al tineretului urban din New York, Calvin Klein s-a hotarat in anul 1968 sa isi deschida propria companie de incaltaminte insa bineinteles, cu ajutorul bunului sau prieten Barry Schwartz. Fiin d ajutat de Barry Schwartz, el a angajat si o croitoreasa locala pentru a-i crea o serie de costume si rochii pentru femei.

Dupa aceea, el si-a expus marfa intr-un butic, iar un manager de marfa a vizitat buticul si a remarcat creatiile lui Calvin, iar in cateva saptamani buticul creatorului a inregistrat vanzari de marfa in valoare de peste 50 de miid e dolari, iar la intrare era coada deoarece o multime de femei ravneau la creatiile sale. Vazand ce succes are marfa sa, Calvin Klein s-a gandit sa creeze si o linie de produse sport.


Tag-uri: new york, pasiune, designer, moda, inspiratie, managerCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 11 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :