FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 456
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Audra Lynn Palymate October 2003

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Audra Lynn Palymate October 2003

 Q:   Intreaba despre Audra Lynn Palymate October 2003       
Dupa absolvirea liceului si a cursurilor, Audra Lynn a inceput sa lucreze ca model in orasul natal si a participat la cateva prezentari de moda si chiar a realizat cateva sedinte foto. Dupa ce a castigat ceva experienta, Audra Lynn a decis sa plece in Los Angeles pentru a incerca noi orizonturi, mai ales ca se simtea pregatita sa incerce ceva nou si chiar mai bun decat pana in prezent.

Ajunsa intr-un oras strain, Audra Lynn a incercat sa cocheteze cu actoria deoarece pasiunea pentru aceasta meserie de actrita inca ii era treaza si astfel s-a prezentat la mai multe casting-uri insa fara prea multe rezultate.

Nu la mult timp dupa, Audra Lynn a pozat pentru revista lui Hugh Hefner, Playboy, si a devenit „Playmat e” in luna respectiva. Hugh Hefner a crezut in frumusetea si senzualitatea tinerei si a distribuit-o pentru a realiza mai multe cataloage nud si sedinte foto pentru editii speciale ale revistei Playboy.

Aparitiile sale in paginile revistei Playboy cat si in diferite clipuri pentru aceasta publicatie au facut-o pe Audra Lynn cunoscuta si astfel a aparut si in cateva reclame si chiar pe copertile unor reviste precum Rolling Stone, G.Q. sau People.

Visul ei a ramas sa apara in Vogue, vis care i s-a indeplinit in anul 2004 cand a aparut alaturi de Pamela Anderson, Tishara Cousino si Karen McDougal. Aparitia in revista copilariei sale a fost un mare moment de implinire sufleteasca pentru Audra Lynn deoarece ea visa de foarte mult timp sa faca parte si ea dintre modelele care apar pe paginile acestei reviste. Onoarea a fost si mai mare deoarece a aparut alaturi de Pamela Anderson, care pentru Audra a fost mereu un idol si un bun exemplu de urmat.

Profesionalismul de care tanara blonda a dat dovada in fata aparatelor de fotografiat a facut ca tot mai multi fotografi profesionalisti sa vrea sa lucreze cu ea.


Tag-uri: cursuri, actrita, model, playboy, playmateCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 13 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :