FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 719
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Andreea Marin Banica: Greutatile Copilariei

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Andreea Marin Banica: Greutatile Copilariei

 Q:   Intreaba despre Andreea Marin Banica: Greutatile Copilariei       
Andreea Violeta Marin Banica sau mai bine cunoscuta ca Andreea Marin Banica sau Zana surprizelor s-a nascut pe data de 22 decembrie 1984 in orasul Roman din judetul Neamt. Andreea a crescut alaturi de familia ei in orasul natal impreuna cu parintii si cu cei doi frati Ionut si Cristina.

Viata lor a fost fericita, pana cand in familie s-a petrecut tragedia, mama murind intr-un accident de masina. Andreea avea aproape 10 ani cand intr-o dimineata ploioasa de vara familia s-a urcat in masina si a pornit spre drumul spre mare. Cel mai trist moment din viata Andreei a fost cand mama a murit in bratele ei in ambulanta ce o ducea la spital.

Dupa moartea mamei, viata Andreei alaturi de fratii si tatal ei nu a mai fost frumoasa si plina de bucurii. Viata trista si grea cauzata de lipsa mamei a facut din Andreea un copil ce a trebuit sa se maturizeze prea devreme. A trebuit sa munceasca si sa lupte pentru a reusi in viata. A dus o viata grea in sanul familiei dar a stiut sa tina piept necazurilor si desi copil fiind a primit o lectie de viata foarte dura.

A urmat cursurile Liceului de Informatica din Roman si era foarte mandra de ea pentru ca era o fetita silitoare. Iubea matematica si informatica isi dorea sa faca o cariera stralucita in acest domeniu, numai ca nu toate au loc asa cum dorim sau cum programam. Andreea a inceput sa lucreze la TVR Iasi in timp ce devenise studenta la Facultatea de Informatica. I-a suras foarte mult o cariera in televiziune si lucrand din ce in ce mai mult si observand avantajele si dezavantajele acestei meserii Andreea a urmat cursuri de specializare in jurnalism, relatii publice si publicitate in cadrul Thompson Foundation si University of South California.

Vointa Andreei a ajutat-o foarte mult sa treaca de greutatile vietii si sa isi continue studiile pentru a-si face un viitor cat mai bun.


Tag-uri: copilarie, cariera, viataCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :