|
Articole: pag 14
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |![]() Ingrediente: 6 ouă, 200- 300 g ceapă, 60 ml ulei, sare, piper. Mod de preparare: Ceapa se taie în felii subţiri sau se toacă foarte mărunt şi se prăjeşte... | ![]() Ingrediente: Pentru 2 porţii: 4 ouă, 30 g unt, 2- 3 linguri de marmeladă, 2- 3 linguri de lapte sau apă rece, 1 lingură de zahăr. Mod de preparare: Diferenţa... |
![]() Orice femeie trebuie sa iti tina greutataea sub control Există o mentalitate retrogradă, din fericire izolată, că dai dovadă de o notă egoistă, egocentrică, dacă te îngrijeşti, reproşandu-ţi-se că... | ![]() Ingrediente: 6 ouă, 6 chifle, 30 g unt, sare, piper. Mod de preparare: Se taie varful fiecărei chifle, după care se scobesc de miez, cu grijă să nu se rupă... |
![]() Ingrediente: 6 ouă, 500 g unt, 20 g făină, 100 g smantană, sare, piper. Mod de preparare: Piureul de spanac se prepară ca în reţeta Piure de spanac... | ![]() Revoluţia română din 1989 a constat într-o serie de proteste, lupte de stradă şi demonstraţii în luna decembrie a anului1989, care au dus la sfârşitul... |
![]() Ingrediente: 6 ouă, 600 g - 1 kg urzici, 60 g unt, 100 g smantană, 50 g făină, 1/4 căpăţană de usturoi, sare. Mod de preparare: Urzicile, curăţate... | ![]() O reteta pentru marmelada de capsuni Ingrediente 4 kg capsuni, 1 kg zahar, 1/2 lamaie. Se aleg capsunile, se inlatura coditele si se aseaza intr-o strecuratoare care se introduce de doua-trei ori intr-un vas cu apa... |
![]() Primul stimulator cardiac a fost inventat de Paul Zoll din America, în 1952. Acesta avea mărimea unui televizor, şi trimitea socuri electrice in organism, prin piept, pe care... | ![]() Ingrediente: 6 ouă, 150 g maioneză picantă, iar pentru decor: 2- 3 ridichi de lună sau cateva măsline şi pătrunjel verde. Mod de preparare: Se fierb ouăle... |
![]() Oua umplute cu carne de pasare Ingrediente: Carne de pasăre fiartă 300 g, ouă 10 buc, lamaie 50 g, muştar 20 g, unt 50 g, piper, sare. Mod de preparare: Carnea de pasăre fiartă se dă... | ![]() Oua umplute cu ficat de porc II Ingrediente: Ouă 8 buc, ficat de porc 150 g, ceapă 100 g, unt 50 g, verdeaţă 1/2 leg, piper, sare. Mod de preparare: Se fierb ouăle, se curăţă, se taie... |
![]() Se taie ciupercile în felii subţiri şi se călesc în puţin unt sau ulei. Se adaugă, după gust, sare, piper şi verdeaţă tocată. Cand ciupercile s-au... | ![]() Oua cleioase cu spanac gratinat Ingrediente: 6 ouă, 1 kg spanac, 2 linguri unt, 1 pahar lapte, 1/2 lingură făină, zeamă de lămaie, sare şi piper după gust. Mod de preparare: Spanacul... |
![]() Oua asezate in gogoasa de cartofi Ingrediente: 6 ouă, 1/2 kg cartofi, 1- 2 gălbenuşuri, 50 g caşcaval, 30 g unt, sare, 1 lingură făină. Mod de preparare: Se curăţă cartofii şi... | ![]() Ingrediente 200-300 g orez, 1 1/4 L lapte, 150-200 g zahăr, 1 plic zahăr vanilat, scorţişoară, coajă de lămaie, sare. Mod de preparare Orezul se alege... |
![]() Ingrediente: 6 ouă, 30 g unt, sare, 100 g smantană sau sos tomat. Mod de preparare: Se aşează ceştile într-o tigaie cu puţină apă clocotită.... | ![]() Ingrediente 200 g orez, 1 I lapte, 300 g frişca, 50 g zahăr, 1 plic zahăr vanilat, 6 jumătăţi de pere insiropate, 400 g zahăr pentru sirop. Mod de preparare Intai... |
![]() O buna relatie doctor-pacient poate duce la ameliorarea mai rapida a bolii Un bun control al bolilor cardiovasculare se obţin printr-un contact permanent între medicul curant şi bolnav. Acesta se realizează prin examene periodice care permit depistarea... | ![]() Ingrediente: 6 ouă, 1 kg spanac, 2 linguri unt, 1 pahar lapte, 1/2 lingură făină, zeamă de lămaie, sare şi piper după gust. Mod de preparare: Se curăţă... |
![]() Oua umplute cu ficatei de pasare III Ingrediente: Ouă 10 buc, ficăţei de pasăre 200 g, unt 100 g, lămâie 50 g, piper, sare. Mod de preparare: Se fierb ouăle, se curăţă, se taie în... | ![]() Ingrediente 7-7,5 kg pui, 100 ml ulei, 1 căpăţană de usturoi, 50 g făină, 50 g bulion,1 ceapă, 1 morcov, oţet, sare. Mod de preparare Puiul se taie... |
![]() Ingrediente 300 g orez, 100 g unt, 1 kg caise coapte, 200 g zahăr, 11 lapte, 3 gălbenuşuri, 200 g zahăr pudră,1 plic zahăr vanilat, sare. Mod de preparare Orezul... | ![]() Orice angajat isi doreste sa fie apreciat Aprecierea este faptul care, după modul cum o foloseşti, poate să ridice sau să coboare, să dea viaţă sau să ucidă, să stimuleze sau să înăbuşe... |