FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 14

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > 
Ochiuri cu ceapa

Ochiuri cu ceapa

Ingrediente: 6 ouă, 200- 300 g ceapă, 60 ml ulei, sare, piper. Mod de preparare: Ceapa se taie în felii subţiri sau se toacă foarte mărunt şi se prăjeşte...

Omleta cu  piure de spanac

Omleta cu piure de spanac

Ingrediente: 6 ouă, 500 g unt, 20 g făină, 100 g smantană, sare, piper. Mod de preparare: Piureul de spanac se prepară ca în reţeta Piure de spanac...

O poveste tristă

O poveste tristă

Revoluţia română din 1989 a constat într-o serie de proteste, lupte de stradă şi demonstraţii în luna decembrie a anului1989, care au dus la sfârşitul...

Omleta sufle cu marmelada

Omleta sufle cu marmelada

Ingrediente: Pentru 2 porţii: 4 ouă, 30 g unt, 2- 3 linguri de marmeladă, 2- 3 linguri de lapte sau apă rece, 1 lingură de zahăr. Mod de preparare: Diferenţa...

Ochiuri cu piure de urzici

Ochiuri cu piure de urzici

Ingrediente: 6 ouă, 600 g - 1 kg urzici, 60 g unt, 100 g smantană, 50 g făină, 1/4 căpăţană de usturoi, sare. Mod de preparare: Urzicile, curăţate...

Oua umplute cu carne de pasare

Oua umplute cu carne de pasare

Ingrediente: Carne de pasăre fiartă 300 g, ouă 10 buc, lamaie 50 g, muştar 20 g, unt 50 g, piper, sare. Mod de preparare: Carnea de pasăre fiartă se dă...

Orez cu stafide

Orez cu stafide

Ingrediente 300 g orez, 100 g unt, 250 g stafide, 300 g zahăr, 1 plic zahăr vanilat. sare, 1 L lapte, coajă de lămaie. Mod de preparare Orezul ales se spală...

O reteta pentru marmelada de capsuni

O reteta pentru marmelada de capsuni

Ingrediente 4 kg capsuni, 1 kg zahar, 1/2 lamaie. Se aleg capsunile, se inlatura coditele si se aseaza intr-o strecuratoare care se introduce de doua-trei ori intr-un vas cu apa...

Oua mimoza

Oua mimoza

Ingrediente: 6 ouă, 150 g maioneză picantă, iar pentru decor: 2- 3 ridichi de lună sau cateva măsline şi pătrunjel verde. Mod de preparare: Se fierb ouăle...

Oua umplute cu ficat de porc II

Oua umplute cu ficat de porc II

Ingrediente: Ouă 8 buc, ficat de porc 150 g, ceapă 100 g, unt 50 g, verdeaţă 1/2 leg, piper, sare. Mod de preparare: Se fierb ouăle, se curăţă, se taie...

Omleta cu dulceata la tava I

Omleta cu dulceata la tava I

Ingrediente: Ouă 6 buc, unt 100 g, zahăr pudră 150 g, făină 100 g, dulceaţă 100 g. Mod de preparare: Untul se amestecă cu zahărul, pană ce...

Operatiile pe cord

Operatiile pe cord

Primul stimulator cardiac a fost inventat de Paul Zoll din America, în 1952. Acesta avea mărimea unui televizor, şi trimitea socuri electrice in organism, prin piept, pe care...

Omleta cu ciuperci I

Omleta cu ciuperci I

Se taie ciupercile în felii subţiri şi se călesc în puţin unt sau ulei. Se adaugă, după gust, sare, piper şi verdeaţă tocată. Cand ciupercile s-au...

Oua cleioase cu spanac gratinat

Oua cleioase cu spanac gratinat

Ingrediente: 6 ouă, 1 kg spanac, 2 linguri unt, 1 pahar lapte, 1/2 lingură făină, zeamă de lămaie, sare şi piper după gust. Mod de preparare: Spanacul...

Oua asezate in gogoasa de cartofi

Oua asezate in gogoasa de cartofi

Ingrediente: 6 ouă, 1/2 kg cartofi, 1- 2 gălbenuşuri, 50 g caşcaval, 30 g unt, sare, 1 lingură făină. Mod de preparare: Se curăţă cartofii şi...

Oua la ceasca

Oua la ceasca

Ingrediente: 6 ouă, 30 g unt, sare, 100 g smantană sau sos tomat. Mod de preparare: Se aşează ceştile într-o tigaie cu puţină apă clocotită....

Orez cu lapte II

Orez cu lapte II

Ingrediente 200-300 g orez, 1 1/4 L lapte, 150-200 g zahăr, 1 plic zahăr vanilat, scorţişoară, coajă de lămaie, sare. Mod de preparare Orezul se alege...

Orez cu pere si frisca

Orez cu pere si frisca

Ingrediente 200 g orez, 1 I lapte, 300 g frişca, 50 g zahăr, 1 plic zahăr vanilat, 6 jumătăţi de pere insiropate, 400 g zahăr pentru sirop. Mod de preparare Intai...

O buna relatie doctor-pacient poate duce la ameliorarea mai rapida a bolii

O buna relatie doctor-pacient poate duce la ameliorarea mai rapida a bolii

Un bun control al bolilor cardiovasculare se obţin printr-un contact permanent între medicul curant şi bolnav. Acesta se realizează prin examene periodice care permit depistarea...

Oua cleioase cu spanac

Oua cleioase cu spanac

Ingrediente: 6 ouă, 1 kg spanac, 2 linguri unt, 1 pahar lapte, 1/2 lingură făină, zeamă de lămaie, sare şi piper după gust. Mod de preparare: Se curăţă...

Oua umplute cu ficatei de pasare III

Oua umplute cu ficatei de pasare III

Ingrediente: Ouă 10 buc, ficăţei de pasăre 200 g, unt 100 g, lămâie 50 g, piper, sare. Mod de preparare: Se fierb ouăle, se curăţă, se taie în...

Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ingrediente 7-7,5 kg pui, 100 ml ulei, 1 căpăţană de usturoi, 50 g făină, 50 g bulion,1 ceapă, 1 morcov, oţet, sare. Mod de preparare Puiul se taie...

Orez cu caise

Orez cu caise

Ingrediente 300 g orez, 100 g unt, 1 kg caise coapte, 200 g zahăr, 11 lapte, 3 gălbenuşuri, 200 g zahăr pudră,1 plic zahăr vanilat, sare. Mod de preparare Orezul...

Ochiuri  romanesti

Ochiuri romanesti

Ingrediente: Pentru o porţie: 2 ouă, unt, sare după gust. Mod de preparare: Intr-o cratiţă se pune pe foc apă cu puţină sare şi oţet. Se lasă...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >