FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 13

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > 
Oua umplute cu branza telemea

Oua umplute cu branza telemea

Ingrediente: 6 ouă, 200 g branză, 100 g unt, 1- 2 linguri de smantană, cateva frunze de salată verde. Mod de preparare: Se fierb ouăle tari, se taie în...

Omleta cu cartofi

Omleta cu cartofi

Se prăjesc cartofi, socotandu-se 60- 80 g pentru o persoană. După ce s-au prăjit, se taie cartofii în cubuleţe mici şi se adaugă în omletă cand aceasta...

O reteta pentru sos alb

O reteta pentru sos alb

Ingrediente 100 g unt, 100 g faina, 700 ml lapte, sare. Mod de preparare Se aseaza untul intr-o cratita, la foc moale si cand se topeste, se incorporeaza faina. Cand sunt bine...

Ostropel de pasare

Ostropel de pasare

Ingrediente : Carne de pasăre 1 kg, ulei 125 g, ceapă 150 g, morcovi l00 g, ţelină l00 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, lămaie 100 g sau oţet 40 ml...

Orez cu lapte

Orez cu lapte

Ingrediente: Orez 200 g, lapte 1 l, zahăr 125 g, vanilie 1/4 baton sau zahăr vanilat 1 plic, dulceaţă 125 g, sare. Mod de preparare: Laptele se fierbe împreună...

Omleta cu mere

Omleta cu mere

Ingrediente: Pentru 6 persoane: 8 ouă, 100 g unt, 1 pahar lapte, 100 g făină, 1 kg mere, 200 g zahăr, coajă de lămaie, scorţişoară, sare. Mod de...

Oua fierte cleioase

Oua fierte cleioase

Se introduc cu grijă ouăle în apă clocotită ca să nu crape coaja şi după ce dă iar apa în clocot, se trage vasul imediat de pe foc şi se ţine acoperit...

Otravirea marchizei Chateaublanc, sotia marchizului de Ganges-partea 2

Otravirea marchizei Chateaublanc, sotia marchizului de Ganges-partea 2

Uluiţi în primul moment de întorsătura neaşteptată pe care o luaseră lucrurile, avertizaţi de vicar, abatele şi cavalerul porniră în goană pe urmele...

Ochiuri in sos alb gratinate

Ochiuri in sos alb gratinate

Ingrediente: 6- 12 ouă, 50 g unt, 50 g făină, 1 pahar lapte, 20 g caşcaval, sare. Mod de preparare: Din unt, făină şi lapte se prepară un sos gros,...

O reteta pentru drob de miel

O reteta pentru drob de miel

Ingrediente maruntaiele mielului (inima, ficat, rinichi, plamani si prapurele de miel), 2 cepe, 1 morcov, 4 oua, ceapa verde, patrunjel, marar, sare, piper, 100 ml untdelemn. Mod...

Owen mereu omul marilor momente

Owen mereu omul marilor momente

Sunt unii oameni nascuti sa fie celebrii. Au acel har de a straluci exact atunci cand trebuie, in cazul fotbalistilor, exact atunci cand sunt cele mai multe camere de luat vederi indeptate...

Ochiuri cu piure de spanac

Ochiuri cu piure de spanac

Ingrediente: 6 ouă, 800 g spanac, 50 g unt, 50 g făină, 1 pahar lapte, sare, piper, zeamă de lămaie. Mod de preparare: Se curăţă şi se...

Orez cu lapte si ciocolata

Orez cu lapte si ciocolata

Se prepară la fel ca in reţeta "Orez cu lapte II", folosind aceleaşi componente şi cantităţi. Cand orezul este fiert se aranjează pe un platou rotund şi se presară...

Oricine poate fi un mic vrajitor

Oricine poate fi un mic vrajitor

În 1770, Pierre de Ronsard, poet francez, spunea: „Iubirea e o vrajă", plantand astfel rădăcinile arborelui genealogic al lui Harry Potter. De la un poet la altul...

Otravurile, un mister greu de deslusit pentru toxicologii secolului XIX

Otravurile, un mister greu de deslusit pentru toxicologii secolului XIX

In momentul în care toxicologia dezbătea problemele tot mai numeroase pe care le ridica arsenul, oamenii de ştiinţă au constatat cu surpriză, şi de ce să n-o...

Omleta cu verdeata

Omleta cu verdeata

Ingrediente: Pentru 2 persoane: 4 ouă, 50 g verdeata, 2 linguri de lapte sau apă, 30 g unt, sare. Mod de preparare: Omleta se pregăteşte ca în reţeta Omleta...

Orientarea premaritala

Orientarea premaritala

Un organism internaţional care îşi are sediul în Franţa (Institut d'Orientation Nupţiale), dar cu numeroase ramificaţii în Belgia, Elveţia, Canada, Iran,...

Ochiuri romanesti cu mamaliga

Ochiuri romanesti cu mamaliga

Ingrediente: Oua, malai, unt, sare Mod de preparare: Se pregăteşte o mămăligă foarte moale care se lasă să stea puţin ca să se întărească...

O reteta pentru gem de portocale

O reteta pentru gem de portocale

Ingrediente 1 portocala mare sau doua mici, 1 lamaie, 1 kg zahar, 2 litri apa. Mod de preparare Se spala portocala si lamaia si se scurg bine de apa. Se rad pe partea mare...

Omleta cu ceapa

Omleta cu ceapa

Ingrediente: Ceapa, oua, ulei, ceapa verde, cascaval. Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi se taie potrivit, după care se pune la călit, într-o tigaie...

Oua umplute cu ficatei de pasare I

Oua umplute cu ficatei de pasare I

Ingrediente: Ouă 10 buc, ficăţei de pasăre 200 g, unt 100 g, pătrunjel verde 1 leg, piper, sare. Mod de preparare: Ouăle se fierb, se curăţă de coajă...

Oua in chifle

Oua in chifle

Ingrediente: 6 ouă, 6 chifle, 30 g unt, sare, piper. Mod de preparare: Se taie varful fiecărei chifle, după care se scobesc de miez, cu grijă să nu se rupă...

Orez pentru supa

Orez pentru supa

Ingrediente 100-120 g orez, 30 g unt, sare Mod de prepapare Orezul spălat se pune la fiert cu o cantitate dublă de supă şi se lasă să dea o dată în...

Orice femeie trebuie sa iti tina greutataea sub control

Orice femeie trebuie sa iti tina greutataea sub control

Există o mentalitate retrogradă, din fericire izolată, că dai dovadă de o notă egoistă, egocentrică, dacă te îngrijeşti, reproşandu-ţi-se că...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >