FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 13

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > 
Oua umplute cu pasta de ciuperci

Oua umplute cu pasta de ciuperci

Ingrediente: 6 ouă, 150 g ciuperci, 50 g unt, 1 lingură de pătrunjel verde tocat, sare, piper. Mod de preparare: Ouăle fierte tari se taie în două pe lungime...

O reteta pentru drob de miel

O reteta pentru drob de miel

Ingrediente maruntaiele mielului (inima, ficat, rinichi, plamani si prapurele de miel), 2 cepe, 1 morcov, 4 oua, ceapa verde, patrunjel, marar, sare, piper, 100 ml untdelemn. Mod...

Orez cu lapte

Orez cu lapte

Ingrediente: Orez 200 g, lapte 1 l, zahăr 125 g, vanilie 1/4 baton sau zahăr vanilat 1 plic, dulceaţă 125 g, sare. Mod de preparare: Laptele se fierbe împreună...

Oua umplute cu branza telemea

Oua umplute cu branza telemea

Ingrediente: 6 ouă, 200 g branză, 100 g unt, 1- 2 linguri de smantană, cateva frunze de salată verde. Mod de preparare: Se fierb ouăle tari, se taie în...

O reteta pentru salata orientala

O reteta pentru salata orientala

Se aleg tot felul de legume in proportii cat se poate de egale : morcovi, telina, mazare verde, fasole pastai, sfecla si ceapa. Cartofii care se folosesc la aceasta salata trebuie...

Otravirea marchizei Chateaublanc, sotia marchizului de Ganges-partea 2

Otravirea marchizei Chateaublanc, sotia marchizului de Ganges-partea 2

Uluiţi în primul moment de întorsătura neaşteptată pe care o luaseră lucrurile, avertizaţi de vicar, abatele şi cavalerul porniră în goană pe urmele...

Ochiuri in sos alb gratinate

Ochiuri in sos alb gratinate

Ingrediente: 6- 12 ouă, 50 g unt, 50 g făină, 1 pahar lapte, 20 g caşcaval, sare. Mod de preparare: Din unt, făină şi lapte se prepară un sos gros,...

Ostropel de pasare

Ostropel de pasare

Ingrediente : Carne de pasăre 1 kg, ulei 125 g, ceapă 150 g, morcovi l00 g, ţelină l00 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, lămaie 100 g sau oţet 40 ml...

Oua fierte cleioase

Oua fierte cleioase

Se introduc cu grijă ouăle în apă clocotită ca să nu crape coaja şi după ce dă iar apa în clocot, se trage vasul imediat de pe foc şi se ţine acoperit...

Omleta cu mere

Omleta cu mere

Ingrediente: Pentru 6 persoane: 8 ouă, 100 g unt, 1 pahar lapte, 100 g făină, 1 kg mere, 200 g zahăr, coajă de lămaie, scorţişoară, sare. Mod de...

Orez cu lapte si ciocolata

Orez cu lapte si ciocolata

Se prepară la fel ca in reţeta "Orez cu lapte II", folosind aceleaşi componente şi cantităţi. Cand orezul este fiert se aranjează pe un platou rotund şi se presară...

Ochiuri cu piure de spanac

Ochiuri cu piure de spanac

Ingrediente: 6 ouă, 800 g spanac, 50 g unt, 50 g făină, 1 pahar lapte, sare, piper, zeamă de lămaie. Mod de preparare: Se curăţă şi se...

Otravurile, un mister greu de deslusit pentru toxicologii secolului XIX

Otravurile, un mister greu de deslusit pentru toxicologii secolului XIX

In momentul în care toxicologia dezbătea problemele tot mai numeroase pe care le ridica arsenul, oamenii de ştiinţă au constatat cu surpriză, şi de ce să n-o...

Owen mereu omul marilor momente

Owen mereu omul marilor momente

Sunt unii oameni nascuti sa fie celebrii. Au acel har de a straluci exact atunci cand trebuie, in cazul fotbalistilor, exact atunci cand sunt cele mai multe camere de luat vederi indeptate...

Omleta cu verdeata

Omleta cu verdeata

Ingrediente: Pentru 2 persoane: 4 ouă, 50 g verdeata, 2 linguri de lapte sau apă, 30 g unt, sare. Mod de preparare: Omleta se pregăteşte ca în reţeta Omleta...

O reteta pentru gem de portocale

O reteta pentru gem de portocale

Ingrediente 1 portocala mare sau doua mici, 1 lamaie, 1 kg zahar, 2 litri apa. Mod de preparare Se spala portocala si lamaia si se scurg bine de apa. Se rad pe partea mare...

Orientarea premaritala

Orientarea premaritala

Un organism internaţional care îşi are sediul în Franţa (Institut d'Orientation Nupţiale), dar cu numeroase ramificaţii în Belgia, Elveţia, Canada, Iran,...

Oricine poate fi un mic vrajitor

Oricine poate fi un mic vrajitor

În 1770, Pierre de Ronsard, poet francez, spunea: „Iubirea e o vrajă", plantand astfel rădăcinile arborelui genealogic al lui Harry Potter. De la un poet la altul...

Ochiuri romanesti cu mamaliga

Ochiuri romanesti cu mamaliga

Ingrediente: Oua, malai, unt, sare Mod de preparare: Se pregăteşte o mămăligă foarte moale care se lasă să stea puţin ca să se întărească...

Omleta cu ceapa

Omleta cu ceapa

Ingrediente: Ceapa, oua, ulei, ceapa verde, cascaval. Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi se taie potrivit, după care se pune la călit, într-o tigaie...

Oua umplute cu ficatei de pasare I

Oua umplute cu ficatei de pasare I

Ingrediente: Ouă 10 buc, ficăţei de pasăre 200 g, unt 100 g, pătrunjel verde 1 leg, piper, sare. Mod de preparare: Ouăle se fierb, se curăţă de coajă...

Orez pentru supa

Orez pentru supa

Ingrediente 100-120 g orez, 30 g unt, sare Mod de prepapare Orezul spălat se pune la fiert cu o cantitate dublă de supă şi se lasă să dea o dată în...

Omleta cu dulceata la tava I

Omleta cu dulceata la tava I

Ingrediente: Ouă 6 buc, unt 100 g, zahăr pudră 150 g, făină 100 g, dulceaţă 100 g. Mod de preparare: Untul se amestecă cu zahărul, pană ce...

Orez cu stafide

Orez cu stafide

Ingrediente 300 g orez, 100 g unt, 250 g stafide, 300 g zahăr, 1 plic zahăr vanilat. sare, 1 L lapte, coajă de lămaie. Mod de preparare Orezul ales se spală...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >