FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 12

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > 
Ochiuri simple la capac

Ochiuri simple la capac

Ingrediente: Pentru o porţie: 2 ouă şi 10 g unt. Mod de preparare: Se încinge untul sau uleiul, nu prea tare, în capacele speciale din inox sau emailate. Untul...

Osobiy Otdel, spionul de elita al rusilor

Osobiy Otdel, spionul de elita al rusilor

Am vorbit mai înainte despre Osobiy Otdel, secţia secretă specială a Cekăi, cu numeroşii ei agenţi. Unul din agenţii care s-au remarcat de la început prin...

Omleta cu rosii

Omleta cu rosii

Ingrediente : Ouă 4 buc, roşii 240 g, unt 40 g, sare. Mod de preparare : Roşiile se curăţă de pieliţe şi de seminţe, se taie cubuleţe, se adaugă...

Oua pe salata de legume

Oua pe salata de legume

Ingrediente: Pentru 6 porţii: 1 kg salată de legume, 6 ouă, 300 g maioneză. Mod de preparare: Pe un platou dreptunghiular se formează un postament de salată....

O reteta pentru dovlecei umpluti cu carne

O reteta pentru dovlecei umpluti cu carne

Ingrediente 6 dovlecei potrivit de mari, 500 g carne macra, daca se poate jumatate de vita si jumatate de porc, 1 ceapa, 1 cescuta orez, patrunjel verde, sare piper. Mod de preparare Sosul...

Orice femeie are si zilele ei proaste

Orice femeie are si zilele ei proaste

După vechii înţelepţi ai Orientului citaţi de George Oshawa în cartea sa „Le zeu Macrobiotique", omul fericit este acela care: - are o viaţă lunga, curata...

Octavian Goga - mesianismul poeziei

Octavian Goga - mesianismul poeziei

O. Goga a fost un poet militant, un poet social, care uita de propriile-i necazuri, fiind chinuit de durerile celor multi si oprimati. Figura bardului de la Rasinari se incheaga insa...

O reteta pentru pasta de gutui

O reteta pentru pasta de gutui

Ingrediente 3 kg gutui, 1/2 kg mere, zahar. Mod de preparare Se aleg gutui nu prea mari, bine coapte, galbene. Se sterg cu o carpa uscata de puf, se spala, se taie in patru...

O reteta pentru cascaval pane

O reteta pentru cascaval pane

Se taie felii de cascaval groase de 1 cm si mari de circa 3/5 cm. Se trec prin ou batut bine, apoi prin pesmet, fin cernut. Se prajesc in grasime fierbinte si se servesc calde....

Ochiuri  romanesti cu orez si  rosii

Ochiuri romanesti cu orez si rosii

Ingrediente: 6 ouă, 200 g orez, 80 ml ulei sau 80 g unt, 4 roşii, sare, piper. Mod de preparare: Orezul bine spălat şi scurs de apă se înăbuşă...

Ochiuri pe smantana

Ochiuri pe smantana

Ingrediente : Oua 4 buc, smântână 200 g.,unt 40 g, piper, sare. Mod de preparare : Se încălzeşte smântână, se adaugă untul, sarea şi piperul....

Omleta cu branza de oi

Omleta cu branza de oi

Ingrediente : Ouă 4 buc, branză de oi 90 g, unt 40 g, sare. Mod de preparare : Ouăle se sparg într-un bol, se adaugă brânza de oi sfărâmată bine...

Oua moi

Oua moi

Pentru ouă moi se folosesc numai ouă foarte proaspete care, ca să nu crape la fiert, trebuie scoase din timp de la frigider. Se pun ouăle în apă clocotită cu puţină...

Ochiuri pe mamaliguta

Ochiuri pe mamaliguta

Ingrediente : Mălai 600 g, telemea 250 g, unt 150 g, ouă 10 buc, ulei 50 g, sare. Mod de preparare : Din mălai, apă şi sare se prepară o mămăliguţă...

Owen-eroul unei natiuni in mai putin de 1 luna

Owen-eroul unei natiuni in mai putin de 1 luna

Unul dintre cele mai mari talente aparute pe taram englez in ultimii 20-30 de ani este fara indoiala Michael Owen. Inca de la debut pustiul din Liverpool a facut furori, a jucat la...

Oua fierte tari

Oua fierte tari

Se introduc cu grijă ouăle (scoase din timp de la frigider ca să nu crape) în apa clocotită, lăsandu-le să fiarbă 8- 10 min, după care se scurg şi, pentru...

O reteta pentru sos vinegreta

O reteta pentru sos vinegreta

Ingrediente 2 galbenusuri, 100 ml untdelemn, 1 castravecior murat, 1 lingura otet, 1 lingura mustar, sare, piper, patrunjel verde tocat. Mod de preparare Se freaca galbenusurile...

Oua moi in sos de rosii

Oua moi in sos de rosii

Se prepară la fel ca în reţeta Ouă moi cu sos alb gratinate, cu deosebirea că în loc de sos alb se foloseşte sosul tomat.

Oua umplute cu pasta de ciuperci

Oua umplute cu pasta de ciuperci

Ingrediente: 6 ouă, 150 g ciuperci, 50 g unt, 1 lingură de pătrunjel verde tocat, sare, piper. Mod de preparare: Ouăle fierte tari se taie în două pe lungime...

Oua cu sos tartar

Oua cu sos tartar

Ingrediente: 8 ouă, 100 ml ulei, 2- 3 linguri de vin sau puţin oţet, 50 g muştar, 2- 3 legături de ridichi de lună, 1 legătură de mărar, 1 legătură...

O mie de foi cu gem de caise

O mie de foi cu gem de caise

Foile din aluatul foitaj dupa ce au fost coapte, asa cum s-a aratat in reteta precedenta, se despica in doua si intre ele se aplica un strat de gem. Se pot suprapune si mai multe foi...

O reteta pentru ostropel de pui

O reteta pentru ostropel de pui

Ingrediente 1 pui, 1 capatana usturoi, 1 lingura faina, 1 ceapa, 1 lingura grasime, sare. Mod de preparare Se taie ceapa si usturoiul foarte marunt, se inabusa in grasime,...

Orez cu frisca

Orez cu frisca

Ingrediente: Orez 200 g, lapte 1 l, zahăr tos 150 g, dulceaţă de vişine, 150 g, smantană proaspătă 600 g, zahăr vanilat 1 plic, frişca, sare. Mod de...

Omleta cu cartofi

Omleta cu cartofi

Se prăjesc cartofi, socotandu-se 60- 80 g pentru o persoană. După ce s-au prăjit, se taie cartofii în cubuleţe mici şi se adaugă în omletă cand aceasta...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >