FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 12

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > 
Ochiuri simple la capac

Ochiuri simple la capac

Ingrediente: Pentru o porţie: 2 ouă şi 10 g unt. Mod de preparare: Se încinge untul sau uleiul, nu prea tare, în capacele speciale din inox sau emailate. Untul...

Ochiuri pe smantana

Ochiuri pe smantana

Ingrediente : Oua 4 buc, smântână 200 g.,unt 40 g, piper, sare. Mod de preparare : Se încălzeşte smântână, se adaugă untul, sarea şi piperul....

Oua cu maioneza

Oua cu maioneza

Ingrediente: Oua, maioneza, ridiche rosie, ardei gras, salata verde. Mod de preparare: Ouăle se fierb tari, se curăţă de coajă şi se taie pe lungime în...

Oua pe salata de legume

Oua pe salata de legume

Ingrediente: Pentru 6 porţii: 1 kg salată de legume, 6 ouă, 300 g maioneză. Mod de preparare: Pe un platou dreptunghiular se formează un postament de salată....

Omleta cu rosii

Omleta cu rosii

Ingrediente : Ouă 4 buc, roşii 240 g, unt 40 g, sare. Mod de preparare : Roşiile se curăţă de pieliţe şi de seminţe, se taie cubuleţe, se adaugă...

Ochiuri pe mamaliguta II

Ochiuri pe mamaliguta II

Ingrediente : Mălai 600 g, lapte 2,4 l, smantană 500 g, telemea 300 g, ouă 10 buc, unt 150 g, sare. Mod de preparare : Se fierbt laptele cu sare, se adaugă mălaiul...

Omleta cu costita afumata

Omleta cu costita afumata

Ingrediente : Ouă 4 buc. costiţă afumată 60 g, sare. Mod de preparare : Costiţa afumată se taie cuburi mici şi se prăjeşte. Ouăle se sparg într-un...

O reteta pentru ostropel de pui

O reteta pentru ostropel de pui

Ingrediente 1 pui, 1 capatana usturoi, 1 lingura faina, 1 ceapa, 1 lingura grasime, sare. Mod de preparare Se taie ceapa si usturoiul foarte marunt, se inabusa in grasime,...

Owen-eroul unei natiuni in mai putin de 1 luna

Owen-eroul unei natiuni in mai putin de 1 luna

Unul dintre cele mai mari talente aparute pe taram englez in ultimii 20-30 de ani este fara indoiala Michael Owen. Inca de la debut pustiul din Liverpool a facut furori, a jucat la...

O reteta pentru sos vinegreta

O reteta pentru sos vinegreta

Ingrediente 2 galbenusuri, 100 ml untdelemn, 1 castravecior murat, 1 lingura otet, 1 lingura mustar, sare, piper, patrunjel verde tocat. Mod de preparare Se freaca galbenusurile...

O mie de foi cu gem de caise

O mie de foi cu gem de caise

Foile din aluatul foitaj dupa ce au fost coapte, asa cum s-a aratat in reteta precedenta, se despica in doua si intre ele se aplica un strat de gem. Se pot suprapune si mai multe foi...

Orice femeie are si zilele ei proaste

Orice femeie are si zilele ei proaste

După vechii înţelepţi ai Orientului citaţi de George Oshawa în cartea sa „Le zeu Macrobiotique", omul fericit este acela care: - are o viaţă lunga, curata...

Ochiuri pe mamaliguta

Ochiuri pe mamaliguta

Ingrediente : Mălai 600 g, telemea 250 g, unt 150 g, ouă 10 buc, ulei 50 g, sare. Mod de preparare : Din mălai, apă şi sare se prepară o mămăliguţă...

Ochiuri  romanesti cu orez si  rosii

Ochiuri romanesti cu orez si rosii

Ingrediente: 6 ouă, 200 g orez, 80 ml ulei sau 80 g unt, 4 roşii, sare, piper. Mod de preparare: Orezul bine spălat şi scurs de apă se înăbuşă...

Oua surpriza

Oua surpriza

Ingrediente: 6 ouă, 200 g salată de icre preparate, 3- 4 măsline. Prepararea icrelor: 50 g icre de crap sau de ştiucă, 150 ml ulei, sare de lămaie sau suc de...

Oua fierte tari

Oua fierte tari

Se introduc cu grijă ouăle (scoase din timp de la frigider ca să nu crape) în apa clocotită, lăsandu-le să fiarbă 8- 10 min, după care se scurg şi, pentru...

Omleta cu branza de oi

Omleta cu branza de oi

Ingrediente : Ouă 4 buc, branză de oi 90 g, unt 40 g, sare. Mod de preparare : Ouăle se sparg într-un bol, se adaugă brânza de oi sfărâmată bine...

Orez cu frisca

Orez cu frisca

Ingrediente: Orez 200 g, lapte 1 l, zahăr tos 150 g, dulceaţă de vişine, 150 g, smantană proaspătă 600 g, zahăr vanilat 1 plic, frişca, sare. Mod de...

O reteta pentru salata orientala

O reteta pentru salata orientala

Se aleg tot felul de legume in proportii cat se poate de egale : morcovi, telina, mazare verde, fasole pastai, sfecla si ceapa. Cartofii care se folosesc la aceasta salata trebuie...

Oua moi

Oua moi

Pentru ouă moi se folosesc numai ouă foarte proaspete care, ca să nu crape la fiert, trebuie scoase din timp de la frigider. Se pun ouăle în apă clocotită cu puţină...

Oua fierte cleioase

Oua fierte cleioase

Se introduc cu grijă ouăle în apă clocotită ca să nu crape coaja şi după ce dă iar apa în clocot, se trage vasul imediat de pe foc şi se ţine acoperit...

Omleta cu cartofi

Omleta cu cartofi

Se prăjesc cartofi, socotandu-se 60- 80 g pentru o persoană. După ce s-au prăjit, se taie cartofii în cubuleţe mici şi se adaugă în omletă cand aceasta...

Otravirea marchizei Chateaublanc, sotia marchizului de Ganges-partea 2

Otravirea marchizei Chateaublanc, sotia marchizului de Ganges-partea 2

Uluiţi în primul moment de întorsătura neaşteptată pe care o luaseră lucrurile, avertizaţi de vicar, abatele şi cavalerul porniră în goană pe urmele...

Oua umplute cu pasta de ciuperci

Oua umplute cu pasta de ciuperci

Ingrediente: 6 ouă, 150 g ciuperci, 50 g unt, 1 lingură de pătrunjel verde tocat, sare, piper. Mod de preparare: Ouăle fierte tari se taie în două pe lungime...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >