FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 12

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > 
Oua umplute cu ficatei de pasare II

Oua umplute cu ficatei de pasare II

Ingrediente: Ouă 10 buc, ficăţei de pasăre 200 g, unt 100 g, ceapă 50 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare. Mod de preparare: Ouăle se fierb, se curăţă...

Ochiuri pe mamaliguta II

Ochiuri pe mamaliguta II

Ingrediente : Mălai 600 g, lapte 2,4 l, smantană 500 g, telemea 300 g, ouă 10 buc, unt 150 g, sare. Mod de preparare : Se fierbt laptele cu sare, se adaugă mălaiul...

Ochiuri simple la capac

Ochiuri simple la capac

Ingrediente: Pentru o porţie: 2 ouă şi 10 g unt. Mod de preparare: Se încinge untul sau uleiul, nu prea tare, în capacele speciale din inox sau emailate. Untul...

Ochiuri pe smantana

Ochiuri pe smantana

Ingrediente : Oua 4 buc, smântână 200 g.,unt 40 g, piper, sare. Mod de preparare : Se încălzeşte smântână, se adaugă untul, sarea şi piperul....

Omleta cu costita afumata

Omleta cu costita afumata

Ingrediente : Ouă 4 buc. costiţă afumată 60 g, sare. Mod de preparare : Costiţa afumată se taie cuburi mici şi se prăjeşte. Ouăle se sparg într-un...

Omleta cu rosii

Omleta cu rosii

Ingrediente : Ouă 4 buc, roşii 240 g, unt 40 g, sare. Mod de preparare : Roşiile se curăţă de pieliţe şi de seminţe, se taie cubuleţe, se adaugă...

O reteta pentru ostropel de pui

O reteta pentru ostropel de pui

Ingrediente 1 pui, 1 capatana usturoi, 1 lingura faina, 1 ceapa, 1 lingura grasime, sare. Mod de preparare Se taie ceapa si usturoiul foarte marunt, se inabusa in grasime,...

Owen-eroul unei natiuni in mai putin de 1 luna

Owen-eroul unei natiuni in mai putin de 1 luna

Unul dintre cele mai mari talente aparute pe taram englez in ultimii 20-30 de ani este fara indoiala Michael Owen. Inca de la debut pustiul din Liverpool a facut furori, a jucat la...

Oua cu maioneza

Oua cu maioneza

Ingrediente: Oua, maioneza, ridiche rosie, ardei gras, salata verde. Mod de preparare: Ouăle se fierb tari, se curăţă de coajă şi se taie pe lungime în...

Oua fierte tari

Oua fierte tari

Se introduc cu grijă ouăle (scoase din timp de la frigider ca să nu crape) în apa clocotită, lăsandu-le să fiarbă 8- 10 min, după care se scurg şi, pentru...

O reteta pentru sos vinegreta

O reteta pentru sos vinegreta

Ingrediente 2 galbenusuri, 100 ml untdelemn, 1 castravecior murat, 1 lingura otet, 1 lingura mustar, sare, piper, patrunjel verde tocat. Mod de preparare Se freaca galbenusurile...

Ochiuri pe mamaliguta

Ochiuri pe mamaliguta

Ingrediente : Mălai 600 g, telemea 250 g, unt 150 g, ouă 10 buc, ulei 50 g, sare. Mod de preparare : Din mălai, apă şi sare se prepară o mămăliguţă...

Ochiuri  romanesti cu orez si  rosii

Ochiuri romanesti cu orez si rosii

Ingrediente: 6 ouă, 200 g orez, 80 ml ulei sau 80 g unt, 4 roşii, sare, piper. Mod de preparare: Orezul bine spălat şi scurs de apă se înăbuşă...

Orez cu frisca

Orez cu frisca

Ingrediente: Orez 200 g, lapte 1 l, zahăr tos 150 g, dulceaţă de vişine, 150 g, smantană proaspătă 600 g, zahăr vanilat 1 plic, frişca, sare. Mod de...

O mie de foi cu gem de caise

O mie de foi cu gem de caise

Foile din aluatul foitaj dupa ce au fost coapte, asa cum s-a aratat in reteta precedenta, se despica in doua si intre ele se aplica un strat de gem. Se pot suprapune si mai multe foi...

Oua fierte cleioase

Oua fierte cleioase

Se introduc cu grijă ouăle în apă clocotită ca să nu crape coaja şi după ce dă iar apa în clocot, se trage vasul imediat de pe foc şi se ţine acoperit...

Omleta cu branza de oi

Omleta cu branza de oi

Ingrediente : Ouă 4 buc, branză de oi 90 g, unt 40 g, sare. Mod de preparare : Ouăle se sparg într-un bol, se adaugă brânza de oi sfărâmată bine...

Oua surpriza

Oua surpriza

Ingrediente: 6 ouă, 200 g salată de icre preparate, 3- 4 măsline. Prepararea icrelor: 50 g icre de crap sau de ştiucă, 150 ml ulei, sare de lămaie sau suc de...

Omleta cu cartofi

Omleta cu cartofi

Se prăjesc cartofi, socotandu-se 60- 80 g pentru o persoană. După ce s-au prăjit, se taie cartofii în cubuleţe mici şi se adaugă în omletă cand aceasta...

Oua moi

Oua moi

Pentru ouă moi se folosesc numai ouă foarte proaspete care, ca să nu crape la fiert, trebuie scoase din timp de la frigider. Se pun ouăle în apă clocotită cu puţină...

Orice femeie are si zilele ei proaste

Orice femeie are si zilele ei proaste

După vechii înţelepţi ai Orientului citaţi de George Oshawa în cartea sa „Le zeu Macrobiotique", omul fericit este acela care: - are o viaţă lunga, curata...

Oua cu sos tartar

Oua cu sos tartar

Ingrediente: 8 ouă, 100 ml ulei, 2- 3 linguri de vin sau puţin oţet, 50 g muştar, 2- 3 legături de ridichi de lună, 1 legătură de mărar, 1 legătură...

O reteta pentru salata orientala

O reteta pentru salata orientala

Se aleg tot felul de legume in proportii cat se poate de egale : morcovi, telina, mazare verde, fasole pastai, sfecla si ceapa. Cartofii care se folosesc la aceasta salata trebuie...

Otravirea marchizei Chateaublanc, sotia marchizului de Ganges-partea 2

Otravirea marchizei Chateaublanc, sotia marchizului de Ganges-partea 2

Uluiţi în primul moment de întorsătura neaşteptată pe care o luaseră lucrurile, avertizaţi de vicar, abatele şi cavalerul porniră în goană pe urmele...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >