FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 516
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ai indoieli, doar esti om

Tag-uri Populare


literatura   opera   comentariu   caracterizare   roman   referat   poezie   personaj   arta   viata   timp   iubire   caracterizare indirecta   caracterizare directa   zambet   sarut   dragoste   cultura   povestirea   poet   filme   dorinta   fericire   dreptate   prietenie   basm   poveste   univers   eseu   sentimente   amintiri   frumusete   ganduri   lacrimi   relatii   aminitiri  

All Tags

Famous Forum

 

Ai indoieli, doar esti om

 Q:   Intreaba despre Ai indoieli, doar esti om       
Ai indoieli, doar esti om Sunt multe momente in viata cand te indoiesti. De tine sau ceilalti, viitor sau trecut, toate iti par mai stranii cand te confrunti cu cea mai mica umbra de nesiguranta.

Indoielile copilariei au devenit acum motive de a zambi. Reti cu amuzament cum te indoiai ca esti cel mai frumos copil din gradinita si iti certai parintii pentru o hainuta care nu iti era pe plac. Totodata, razi uneori stiind ca te indoiai ca o sa ai prietena prea curand; incepusei sa iti vezi cu proprii ochi varsta si stiai ca te dezavantajeaza. Asteptai un viitor frumos.

Erai plin de indoiala cand ai pasit in adolescenta. Nimeni nu parea sa creada aici in Mos Craciun, sau sperante, sau vise si ganduri frumoase. Era o lume ciudata si cruda, rea, nehotarata.

Iti inspira mila si t e facea sa te temi si tu… Inc ercai sa fi tu un sprijin pentru toti si ajungeai sa le regreti pe toate cele ce se intamplau in jurul tau si care prindeau o intensitate nebanuita.

Asa s - au nascut primele indoieli puternice. Au inlocuit copilariile si s - au adunat in fiecare zi. Erau zile in care soarele nu iti mai parea puternic sau frumos, seri in care apusul era sange, doar lacrimi si tristete, dimineti pline de nori mari, negri, ce faceau zilele mohorate.

Chiar daca vremea era frumoasa sau urata, daca ningea, ploua, era soare, vant, tu nu simteai decat varsta. Era adolescenta plina de indoiala, perioade intregi de timp cand analizai fiecare gresala facuta de tine si ceilalti.

Ai inca indoieli. Ori ca ai trecut de adolescenta sau nu inca traiesti cu gandul ca esti un copil. Important e insa sa treci peste toate, sperand ca vei deveni tu insuti un om bun, un exemplu pentru ceilalti, iar intr - o zi poate chiar vei reusi sa fi sprijinul atat de dorit de toti.

Cu sau fara indoieli, esti om. Asa cum spunem ca omul e susup greseli, putem completa prin adaugarea indoielii. E greu sa fi increzator in toti si toate, cand tu gresesti, ei gresesc, el sau ea gresesc, parintii gresesc.

De unde sa iei un exemplu care sa te faca puternic, sa te faca sa nu te indoiesti ?

Ai indoieli, doar esti om…

By FW Editor


Tag-uri: copilarie, regrete, viitorCategorie: Eseuri  - ( Eseuri - Archiva)

Data Adaugarii: 22 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :